Virtue Spire V Paintball Hopper / Loader (FIRE)

Virtue_Spire_V_Paintball_Hopper_Loader_FIRE Virtue_Spire_V_Paintball_Hopper_Loader_FIRE_back Virtue_Spire_V_Paintball_Hopper_Loader_FIRE_corner Virtue_Spire_V_Paintball_Hopper_Loader_FIRE_front Virtue_Spire_V_Paintball_Hopper_Loader_FIRE_total Virtue_Spire_V_Paintball_Hopper_Loader_FIRE_inside Virtue_Spire_V_Paintball_Hopper_Loader_feed Virtue_Spire_V_Paintball_Hopper_Loader_feed_side
SKU: 6908

274,95

Momenteel niet op voorraad
De levertijd bedraagt minimaal 10-14 dagen, als het artikel verkrijgbaar is bij de leverancier.
Product beschrijving

Virtue Spire V Paintball Hopper/lader

De Spire V is het resultaat van meer dan tien jaar voortdurende ontwikkeling van Paintball's meest verkochte high-end ladermerk. Nooit eerder in de geschiedenis van de sport stond een hopper zo lang aan de top. Nu met snellere en betrouwbaardere prestaties dan ooit.

Dubbele sensortechnologie: De Spire V-elektronica combineert twee betrouwbare, krachtige platforms: Accelerometer-technologie wordt aangevuld met 3 infraroodsensoren om naadloos de activerings- en stopkracht van het faalveilige Spire-aandrijfsysteem te regelen. Dual-sensing-technologie maakt nauwkeurige schot- en baldetectie mogelijk tijdens de invoercyclus, waardoor de meest responsieve lader wordt gegarandeerd in zowel test- als veldomstandigheden.

Eenvoudige elektronica: gewoon aanzetten en aan de slag. Dankzij het gebruik van meerdere sensoren, ondersteund door meer dan tien jaar ontwikkeling van paintball loader-software, zijn programmering of foutopsporing nooit nodig.

Verbeterde Dual-Shell Lock: laat je niet misleiden door het uiterlijk, de Spire V heeft een opnieuw ontworpen body en vergrendelingssysteem dat steviger is dan ooit. Schuif, duik en je Spire V blijft vergrendeld.

Gentle Lack en Anti-Jam Design: ontworpen om alles te voeden; van vervormde, misvormde paintballs tot de meest kwetsbare verf die de marker kan schieten. Flexibele rubberen vingers voeden broze verf voorzichtig en elimineren mogelijke storingen voordat de marker een enkele slag mist.

Scharnierende schalen zonder gereedschap: het vervangen van batterijen of het schoonmaken van de Spire V is eenvoudiger dan ooit, en het nieuwe vergrendelingssysteem houdt het veilig gesloten terwijl het met één hand toegang biedt tot het gehele interieur van de trechter.

Spitsaandrijving en lade zonder gereedschap: de magnetische spitsaandrijving is voorzien van zachte rubberen vingers die gemakkelijk kunnen worden verwijderd voor reiniging of onderhoud. De ballenbak kan ook zonder gereedschap worden gedemonteerd voor een snelle reiniging, waardoor de Spire V in topconditie blijft na een zware speeldag.

Inclusief CrownSF II Speed ​​Feed: Elke Spire V wordt geleverd met een qua kleur bijpassende, hoogwaardige CrownSF II Speed ​​Feed met afneembare veervingers die bij elke duik of ontsnapping op hun plaats vergrendelen. Inclusief regenhoes!

Lichtgewicht, duurzaam ontwerp: de Spire V is gemaakt van duurzaam, met glasvezel versterkt nylon om vrijwel elk misbruik te weerstaan.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen