Titan Digital Charger voor Airsoft LiPo en Li-Ion batterijen

Titan-Airsoft-1092-3 Titan-Airsoft-1092-2 Titan-Airsoft-1092-1
SKU: 5930

39,95

Op voorraad
Product beschrijving

Titan werd in 2015 opgericht om de meest geavanceerde lithium-ionbatterijen en andere energietechnologieën naar de wereld van commerciële en hobbyistische RC-vliegtuigen en UAV's te brengen, evenals vele andere celtoepassingen met hoge energiedichtheid. Titan Power airsoft divisie werd opgericht in januari 2018 om een beter alternatief te bieden voor airsoft nimh- en lipo-batterijen. De staf speelt elk weekend en begrijpt dat spelers een aanhoudende en hoogwaardige vorm van kracht nodig hebben om te allen tijde op het veld te blijven.

Eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplader die zich al honderden keren heeft bewezen. Geen vervelende instellingen nodig, aansluiten en gaan.

Accu testen op locatie

Koppel het netsnoer los en neem de oplader mee naar het spel - het draagbare display controleert de batterijspanning direct, geen stroom nodig.

Snel opladen

Deze versie is twee keer zo snel als het vorige model (1500 mAh per uur) en laadt zowel Li-Ion als LiPo razendsnel op (FCC, CE, RoHS, WEEE gecertificeerd)

Saldo lading

Balanspoorten ondersteunen 7,4 V, 11,1 V en 14,8 V die elke afzonderlijke cel intelligent balanceren voor een maximale levensduur.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen