Taginn FBG-4 Mini Flashbang / Soundflash granaat met tuimelaar

Volgens de Duitse Wapenwet niet toegestaan onder 18 jaar.
Taginn_FBG-4_Airsoft_Mini_Soundflash_Flashbang_Granate Taginn_FBG-4_Airsoft_Mini_Soundflash_Flashbang_Granate_4er Taginn_Granaten_Safetys_deutsch Taginn_Granaten_Safety_Info_english Taginn_FBG-4_Airsoft_Mini_Soundflash_Flashbang_Granate_4er Taginn_Granaten_Safetys_deutsch Taginn_Granaten_Safety_Info_english
SKU: 6366
11,50
ab 3 Artikel
11,00
ab 6 Artikel
10,50
ab 12 Artikel
10,00
ab 24 Artikel

11,95

Momenteel niet op voorraad
Product beschrijving

De nieuwe FBG-4 Paintball & Airsoft Flashbang-granaat van TAGINN is het nieuwe, kleinere en goedkopere model als aanvulling op de beproefde Taginn FBG-6 Flashbang-granaat.

Het verschil met de FBG-6 ligt in de grootte en de aanwezige lading. Met een totale lengte van slechts 11,5 cm is de Taginn FBG-4 beduidend kleiner dan de grotere FBG-6 granaat. Vanwege de kleinere resonator van de granaat is de knal bij ontploffing ongeveer 10 dB stiller dan bij de FBG-6. Dat lijkt in eerste instantie niet veel, maar in de praktijk is het duidelijk merkbaar.

Taginn heeft ingespeeld op de wensen van de spelers en met de FBG-4 een Flashbang-granaat gemaakt, die nu ook binnenshuis veel beter te gebruiken is omdat hij nu eenmaal stiller is.

Net als de FBG-6 2.0-granaten ontploffen de nieuwe FBG-4 Flashbang-granaten met een vertraging van slechts 2,0 seconden!

Deze granaat werkt als een echte Flashbang-granaat, alleen in een zwakkere vorm. Het is speciaal ontwikkeld voor gebruik op paintball- en airsoftvelden en is ideaal om je tegenstander af te leiden en te verblinden voordat jij en je team een kamer of gebouw binnenstormen.

De Flashbang-granaat wordt geactiveerd als een echte granaat, pak gewoon de granaat en de beugel stevig vast, trek aan de veiligheidsspeld en gooi de granaat weg. Als je de veiligheidshendel loslaat, wordt de granaat geactiveerd en explodeert hij na een vertraging van ongeveer 2 seconden, net als het origineel.

Productbeschrijving van de Taginn FBG-4 Flashbang-granaat

- Bediening zoals het origineel

- Bang- en flitseffect (zeer helder en luid)

- Effectieve afleiding voor de tegenstander

- Nieuw, kleiner model

- Ongeveer 10db stiller dan de FBG-6 modellen!

CE- 2806-P1-004467 , gevaarlijke goederen klasse 1.4s

Leveringshoeveelheid: 1 stuk

Productvideo voor Taginn FBG-4 Mini Flashbang / Soundflash granaat met tuimelaar

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

4,0
Gebaseerd op 1 beoordeling
5 sterren
0%
4 sterren
100
100%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-1 van 1 beoordeling
  1. Klein, leicht und kompakt… Lautstärke halt Gesetzeskonform…

    (0) (0)
Een beoordeling toevoegen

Annuleer