TacShot Munitie POEDERSCHOT Cal. 68 Poederballen (enkel) - BLAUW

Volgens de Duitse Wapenwet niet toegestaan onder 18 jaar.
SKU: 4336

10,00

Momenteel niet op voorraad
Product beschrijving

ENKEL ITEM - Alleen te boeken!

Het merk TacShot Ammunition produceert hoogwaardige speciale munitie voor persluchtwapens die op de meest uiteenlopende gebieden worden gebruikt. Het assortiment omvat oefenmunitie, zelfverdedigings- en thuisverdedigingskogels en effectmunitie voor film en televisie. Gebruikers van TacShot Ammunition-munitie zijn te vinden in de particuliere sector, maar ook bij politie-, leger- en beveiligingsbedrijven, maar ook in de bioscoop- en tv-filmindustrie.

De TacShot POWDER SHOT-ballen bestaan uit een plastic omhulsel met poedervulling. Het bijzondere aan TacShot munitie is dat de poedervulling in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Dit betekent dat je nu voor het eerst paintballpoederballen in verschillende kleuren kunt krijgen. Poederballen worden overal gebruikt waar het niet mogelijk is om met standaard paintballs te trainen of te spelen.

Het poeder in de TacShot POWDER SHOT-ballen is 100% biologisch afbreekbaar, niet giftig en kan zonder resten van kleding en uitrusting worden verwijderd. De ideale oefenmunitie voor het raken van doelwitten. Geschikt voor alle soorten militaire, politie- of overheidstrainingen, maar ook voor MagFed paintballers en paintballspellen in gebieden waar verf niet als vulling is toegestaan.

TacShot-munitie kan worden gebruikt met elke in de handel verkrijgbare paintballmarker en andere luchtwapens in cal. 68 (17,3 mm) kan eenvoudig en zonder extra accessoires worden afgevuurd.

Productdetails van de TacShot Munitie POWDERSHOT munitie:

- Kunststof kogel met poedervulling voor trainingsdoeleinden

- Vulling niet giftig en 100% biologisch afbreekbaar

- Plastic dienblad

-Kal. 68 / 17,3 mm

- Geleverd in een glazen buis met deksel en bevat 10 shots

- Kan in een luchtdichte verpakking worden bewaard voor vrijwel onbeperkte opslag

- Kleur van het poeder BLAUW

Gevaar! - TacShot Munitie Munitie is geen speelgoed en mag nooit onzorgvuldig worden gebruikt. Houd bij het gebruik rekening met de geldende wettelijke voorschriften in uw land en met de veiligheidsvoorschriften.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen