Push Backpack Strap Kit / rugzakriemen voor paintballtassen

Push_Backpack_Strap_Kit_fuer_Paintball_Taschen_schwarz-1 Push_Backpack_Strap_Kit_monitert Push_Back_Pack_Strap_Tragegurt_blau Push_Back_Pack_Strap_Tragegurt_Desert_Tan Push_Back_Pack_Strap_Tragegurt_grau Push_Back_Pack_Strap_Tragegurt_lila Push_Back_Pack_Strap_Tragegurt_Lime_Green_gruen Push_Back_Pack_Strap_Tragegurt_Muticam_Camo Push_Back_Pack_Strap_Tragegurt_oliv Push_Back_Pack_Strap_Tragegurt_PredatoR_Camo_Realtree Push_Back_Pack_Strap_Tragegurt_rot Push_Back_Pack_Strap_Tragegurt_schwarz Push_Back_Pack_Strap_Tragegurt_Tigerstripe_Camo
SKU: 1290

Oorspronkelijke prijs was: 34,95€.Huidige prijs is: 24,95€.

Farbe

Product beschrijving

De Push Backpack Strap Kits zijn speciaal ontwikkeld voor de Push Paintball markeertassenserie. De Backpack Strap Kit maakt van elke duwtas een rugzak. Deze kun je dan bewust op je rug dragen. Ook veel duwtassen zijn standaard voorzien van een dergelijke riem.

De banden zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, zodat iedereen vrij het ontwerp van de tas kan samenstellen. Ook helpt het enorm als meerdere spelers van het team dezelfde tas hebben, zo vind je gegarandeerd altijd de jouwe terug.