ProShar BASE FULLCOVER Paintball Thermisch Masker - zwart

ProShar_Base_Full_Cover_Paintball_Thermal_Maske_schwarz-1 ProShar_Base_Full_Cover_Paintball_Thermal_Maske_schwarz_hinten ProShar_Base_Paintball_Maske_front
SKU: 3965

59,95

Momenteel niet op voorraad
De levertijd bedraagt minimaal 10-14 dagen, als het artikel verkrijgbaar is bij de leverancier.
Product beschrijving

De volledig bedekkende helmversie van het beproefde ProShar BASE paintballmasker. Perfect voor het verhuurgebied in paintball voor kinderen en alle andere spelers die waarde hechten aan betrouwbare volledige bescherming.

Het ProShar Base paintballmasker biedt maximale bescherming en een hoog draagcomfort. Het is zowel geschikt voor gebruik op verhuurplaatsen als voor nieuwkomers die op zoek zijn naar een degelijk maskermodel in het lagere prijssegment. Het masker kan geleidelijk worden opgewaardeerd voor later gebruik.

Het merk BASE is oorspronkelijk ontwikkeld door Virtue en biedt hoogwaardige uitrusting voor paintballvelden. De BASE-maskerserie is zowel verkrijgbaar als standaard enkele lens (enkel maskerglas) als als hoogwaardig thermisch masker (dubbel maskerglas voor minder beslaan).

Het bijzondere aan de BASE-producten is hun duurzaamheid en de hoge beschikbaarheid van eenvoudige maar doordachte accessoires en wisselstukken.

Als veldoperator koop je het BASE-masker meestal maar één keer en kun je het daarna honderden keren verhuren. Het maskerschuim is ingebed in een plug-in systeem en kan binnen enkele seconden worden verwijderd. U kunt bijvoorbeeld elke klant een eigen (bijna) vers masker aanbieden voor een fractie van de kosten van een compleet masker. Het frame kan na de wedstrijd gemakkelijk worden gedesinfecteerd en opnieuw worden gebruikt.

Maskerriemen (verkrijgbaar voor volwassenen en kinderen!), maskerbrillen in verschillende uitvoeringen en full-cover helmversies maken ook deel uit van het uitgebreide assortiment accessoires voor het BASE-masker. Stel uw eigen persoonlijke uitrusting samen uit slechts één masker en pas deze individueel aan de eisen van uw speelveld aan.

Dit model is de THERMAL-versie met dubbel maskerglas. De 2 aparte lagen in het glas zorgen ervoor dat het masker niet zo snel beslaat als bij gewoon maskerglas. Wij raden altijd een thermisch glas aan bij aankoop van een paintballmasker!

Productvideo voor ProShar BASE FULLCOVER Paintball Thermisch Masker - zwart

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen