PowAir Performance Line Airsoft HPA-regelaar met V1 HPA-slangsysteem (0-230 PSI)

PowAir_Performance_Line_HPA_Regulator_mit_schlauch_schwarz-jpg PowAir_Performance_Line_Airsoft_HPA_Regulator PowAir_V1_Airsoft_HPA_Schlauchsystem_mit_Schnellverschluss_einzeln.jpg
SKU: 8465

169,95

Op voorraad
Product beschrijving

Het nieuwe PowAir Performance Line HPA-systeem biedt extreem hoogwaardige componenten, constante werkdruk en maximale bewegingsvrijheid tijdens het spelen.

Het is geschikt voor alle airsoftwapens met een HPA-luchtaansluiting. De Powair Performance Line HPA-regelaar is traploos instelbaar van 0-230 PSI. Voor toernooien kan de zijstelschroef worden vastgezet met een kabelbinder (Tournament Lock).

De PowAir V1 HPA-slang met snelkoppeling aan beide zijden maakt een snelle aan- en ontkoppeling van zowel de ademautomaat als het wapen mogelijk. Met zijn lengte van ongeveer 100 cm biedt hij een goede bewegingsvrijheid in alle spelsituaties.

Het systeem kan worden gecombineerd met alle HPA-regelaars tot 850 PSI. - Dus met elk in de handel verkrijgbaar HP-systeem uit de paintball- of airsoftsector.

Door de traploos instelbare lagedrukregelaar is de Powair Performance Line HPA Regulator te combineren met alle airsoft wapenmodellen die op de markt verkrijgbaar zijn, mits deze HPA compatibel zijn. De werkdruk van de regelaar is direct af te lezen op de schaal van 0-230 met behulp van de manometer aan de zijkant.

Indien gewenst kan de V1 HPA-slang met snelkoppeling in één eenvoudige stap worden gescheiden van zowel het airsoftwapen als het luchtsysteem. Dit maakt het onderhoud een stuk eenvoudiger.

Productdetails van de PowAir Performance Line Airsoft HPA Regulator:

- Compleet systeem met regelaar en luchtslang

- Uitgangsdruk traploos instelbaar van 0-230 PSI

- Nieuw Twister Flex-slangsysteem. Compact, maar rekbaar tot 250cm!

- Werk-/uitvoerdruk kan voor elk type wapen individueel worden aangepast

- Hoogste kwaliteit materialen en top vakmanschap

- Goedkoop compleet systeem (er is slechts één HP-systeem vereist)

- Mogelijkheid tot toernooivergrendeling

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen