Powair MAXREG SHP Paintball-regelaar (300 bar / 4500 PSI) - 1100 PSI uit!

PowAir_Maxreg_SHP_Super_High_Pressure_Paintball_Regulator_300_bar_4500_PSI PowAir_Maxreg_300_Bar_Paintball_HP_regulator_manometer PowAir_Maxreg_300_Bar_Paintball_HP_regulator PowAir_Maxreg_300_Bar_Paintball_HP_regulator_front PowAir_Maxreg_300_Bar_Paintball_HP_regulator_details PowAir_Maxreg_300_Bar_Paintball_HP_regulator_verpackung
SKU: 7293

69,95

Op voorraad
Product beschrijving

PowAir heeft nu ook een Super High Pressure (SHP) paintball-regelaar met een maximale uitvoerdruk van 1100 PSI. Het voordelige alternatief voor Ninja-producten en in de gebruikelijke goede PowAir-productkwaliteit.

De PowAir MAXREG SHP ademautomaten bieden hoogwaardige producteigenschappen en topkwaliteit voor een ongelooflijk goede prijs. Alle regelaars zijn getest volgens de PI en doorstaan daarmee de hoogste Europese testnormen.

De lijst met productkenmerken is lang, onder andere de PowAir MAXREG-regelaar heeft een dubbele set O-ringen op de hals met schroefdraad voor een betere dichtheid op de ASA. Ook de kleur van de O-ringen is aangepast aan de werkdruk van de regelaar.

ORANJE = 300 bar / 4500 PSI regelaar

GROEN = 200 bar / 3000 PSI regelaar

Binnenin werkt deze regelaar met shims (de meeste regelaars gebruiken tegenwoordig veren), deze zijn niet alleen constanter in de werkdruk, maar bieden ook veel langer een constante werkdruk doordat ze praktisch niet slijten. De SHP-regelaar heeft standaard een uitlaatdruk van 1100 PSI (ca. 75 bar). Dit is meer dan de meeste paintball markers nodig hebben, waardoor de PowAir MaxReg SHP Regulator een absoluut speciaal product is voor een kleine groep gebruikers.

Andere kenmerken zijn de vulnippel met geïntegreerd microfilter tegen vuildeeltjes en de 20 mm micromanometer met PowAir-logo. Zoals alle burst-schijven, worden beide ook bewaard in een aantrekkelijke AllBlack-afwerking (zwart), wat de ademautomaat een geweldige uitstraling geeft.

Een op kleur afgestemde vulnippelbescherming en een beschermkap met schroefdraad voor transport ronden het pakket af.

Een werkelijk uitstekend totaalpakket en voor een prijs waarvoor je nauwelijks een goedkope standaard regelaar kunt krijgen. Voor ons is het daarom duidelijk het momenteel beste product in termen van prijs-prestatieverhouding.

Productdetails van de PowAir MAXREG 300 Bar SHP-regelaar:

- Hoogwaardige materialen

- PI getest voor maximale veiligheid

- Werkdruk 300 bar / 4500 PSI

- Standaard uitlaatdruk 1100 PSI / 75 Bar (SHP)

- Dubbelgekleurde ASA O-ringen

- Vulnippel met microfilter (zwart)

- 20 mm micromanometer met PowAir-logo

- Standaard zwarte burst-schijven

- Vulnippel bescherming (rubber)

- Schroefdraadbeschermkap (kunststof)

- Geleverd in een stevige, bedrukte doos

LET OP - Dit model is een SHP (Super High Pressure) ademautomaat met een uitgaande druk van 1100 PSI / ca. 75 bar Het gebruik van de ademautomaat met E-Pneumatic Paintball Markers kan ernstige schade veroorzaken.

5,0
Gebaseerd op 1 beoordeling
5 sterren
100
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-1 van 1 beoordeling
  1. Wenn es nicht auf die Länge ankommt und man nichts verstellen will genau richtig

    (0) (0)
Een beoordeling toevoegen

Annuleer