Planet Eclipse / HK Army Zero-G 2.0 Battlepack 4+3+4 (HDE Earth)

Planet_Eclipse_HK_Army_Zero_G_2_0_battlepack_HDE_Earth Planet_Eclipse_HK_Army_Zero_G_2_0_battlepack_back Planet_Eclipse_HK_Army_Zero_G_2_0_battlepack_loop Planet_Eclipse_HK_Army_Zero_G_2_0_battlepack_pod
SKU: 7116

109,95

Momenteel niet op voorraad
De levertijd bedraagt minimaal 10-14 dagen, als het artikel verkrijgbaar is bij de leverancier.
Product beschrijving

Planet Eclipse / HK Army Zero-G 2.0 Battlepack zonder klittenband en lussen. Bijna geen enkel ander pakket maakt zo snel verpotten mogelijk als de HK Army Zero-G Paintball Battlepacks.

Bij dit model worden de snelladers eenvoudig in de rugzak geschoven en blijven daar zelfstandig en veilig staan. Dit wordt mogelijk gemaakt door een elastische, individueel verstelbare riem in de pod-pocket, die de pod stevig vasthoudt en voorkomt dat deze tijdens het spel naar buiten glijdt.

Het principe is vergelijkbaar met dat van de bekende Bunker King Supreme Pack, maar de band van de Zero-G Pack kan individueel worden aangepast met behulp van klittenband. Hiermee kunt u de intensiteit aanpassen waarmee de band de pod vastgrijpt. Als je veel glijdt en springt, moet je een smallere instelling kiezen, terwijl back-spelers die alleen zo snel mogelijk extra munitie nodig hebben, een zachtere instelling kunnen kiezen.

De herziene lussen geven de potten een veel betere houvast dankzij een intern membraanweefsel.

De Zero-G 2.0 Pack in de 4+3+4 uitvoering biedt ruimte voor maar liefst 11 potten met een capaciteit van 100-160 paintballs en alle gangbare merken.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen