Planet Eclipse / HK Army Zero-G 2.0 Battlepack 4+3+4 (grijs)

SKU: 7114

109,95

Not in stock at the moment
Stuk
De levertijd is minimaal 10-14 dagen als het artikel beschikbaar is bij de leverancier.
Share us
Beschrijving van het product

Planet Eclipse / HK Army Zero-G 2.0 Battlepack zonder klittenband en lussen. Bijna geen enkel ander pakket maakt zo snel verpotten mogelijk als de HK Army Zero-G Paintball Battlepacks.

Bij dit model worden de snelladers eenvoudig in de rugzak geschoven en blijven daar zelfstandig en veilig staan. Dit wordt mogelijk gemaakt door een elastische, individueel verstelbare riem in de pod-pocket, die de pod stevig vasthoudt en voorkomt dat deze tijdens het spel naar buiten glijdt.

Het principe is vergelijkbaar met dat van de bekende Bunker King Supreme Pack, maar de band van de Zero-G Pack kan individueel worden aangepast met behulp van klittenband. Hiermee kunt u de intensiteit aanpassen waarmee de band de pod vastgrijpt. Als je veel glijdt en springt, moet je een smallere instelling kiezen, terwijl back-spelers die alleen zo snel mogelijk extra munitie nodig hebben, een zachtere instelling kunnen kiezen.


De herziene lussen geven de potten een veel betere houvast dankzij een intern membraanweefsel.

De Zero-G 2.0 Pack in de 4+3+4 uitvoering biedt ruimte voor maar liefst 11 potten met een capaciteit van 100-160 paintballs en alle gangbare merken.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *