PBG Customs Hellfire-schakelaar / volautomatische conversiekit voor Planet Eclipse EMF100 / EMEK100 / ETHA3M

Planet_Eclipse_EMF100_Hellfire_Full_Auto_Valve_Kit_rot Planet_Eclipse_EMF100_Hellfire_Full_Auto_Valve_Kit Planet_Eclipse_EMF100_Hellfire_Full_Auto_Valve_Kit_details
SKU: 7975

59,95

Momenteel niet op voorraad
De levertijd bedraagt minimaal 10-14 dagen, als het artikel verkrijgbaar is bij de leverancier.
Product beschrijving

Het Amerikaanse label PBG Customs heeft in samenwerking met HK Army de zogenaamde Hellfire Switch ontwikkeld voor Planet Eclipse paintballmarkers met een mechanisch ventiel. Dit is een volledig automatische conversiekit die uw halfautomatische Planet Eclipse-marker in een volautomatische marker verandert.

Het ventiel wordt eenvoudig vervangen door het standaardonderdeel en uw Planet Eclipse-marker schiet volledig automatisch met een snelheid van ca. 7-10 BPS.

Geschikt voor de Planet Eclipse paintballmarkermodellen EMF100, EMEK100, ETHA3M, GMEK en M170. (niet geschikt voor de 1e generatie van de EMEK100 en het voorgangermodel van de EMF100 genaamd MG100!)

LET OP - Installatie is in Duitsland niet toegestaan!

BELANGRIJKE PRODUCTINFORMATIE

Dit ventiel is ook verkrijgbaar van andere fabrikanten zoals MCSUS, waar ook een andere trekkerveer en een blinde plug voor de veiligheid aanwezig zijn. Omdat je de trekkerveer niet echt nodig hebt en wij van mening zijn dat een paintballmarker (vooral in FA-modus) altijd een veiligheidsvoorziening moet hebben, hebben we besloten dit ventiel als één product aan te bieden. Het is ook een beetje goedkoper dan sommige concurrenten;)

Productvideo voor PBG Customs Hellfire-schakelaar / volautomatische conversiekit voor Planet Eclipse EMF100 / EMEK100 / ETHA3M

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen