Dynamische sportuitrusting FAC / volautomatische conversiekit voor Planet Eclipse EMF100 / EMEK100 / ETHA3M

Dynamic_Sports_Gear_FAC_Kit_fuer_Planet_Eclipse_EMF100 Dynamic_Sports_Gear__Full_Auto_Conversion_Kit_fuer_Planet_Eclipse_EMF100_Hellfire Dynamic_Sports_Gear_FAC_Kit_fuer_Planet_Eclipse_EMF100_gruen Dynamic_Sports_Gear_FAC_Kit_EMF100_Verpackung
SKU: 7869

44,95

Op voorraad
Product beschrijving

De Dynamic Sports Gear FAC (Full Auto Conversion) Kit verandert de halfautomatische EMF100 / EMEK100 / ETHA3M in een volautomatisch model met een vuursnelheid van 7-10 BPS (ballen per seconde).

De perfecte upgrade voor alle MagFed-spelers die naar het buitenland reizen en graag wat meer vuurkracht tot hun beschikking willen hebben.

De installatie kan in slechts enkele stappen worden voltooid. Om dit te doen, verwijdert u eenvoudigweg de “schakelaar” (blauw onderdeel) van het achterste deel van de markeringsbout en vervangt u deze door het nieuwe onderdeel van de FAC-kit. De O-ringen van het nieuwe onderdeel moeten vóór installatie grondig worden ingevet. Zet vervolgens de grendel weer in elkaar en de marker is klaar om volledig automatisch te vuren als je de trekker ingedrukt houdt.

Met een beetje oefening kun je gemakkelijk korte bursts van 2-4 schoten afvuren door de trekker slechts een kort moment ingedrukt te houden.

Een echt interessant en goed doordacht upgradeonderdeel dat de Planet Eclipse EMF100 / EMEK100 / ETHA3M tot een nog krachtigere marker maakt.

Leveringsomvang van de Dynamic Sports Gear FAC Kit:

1x FAC-schakelaarcomponent

Geschikt voor de Planet Eclipse paintballmarkermodellen EMF100, EMEK100, ETHA3M, GMEK en M170.

LET OP - niet geschikt voor de 1e generatie van de EMEK100 en het voorgangermodel van de EMF100 genaamd MG100!

LET OP - Installatie is in Duitsland niet toegestaan!

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen