Paintballgras / kunstgras (gebruikt) voor speelvelden (vierkante meter prijs)

Paintball_Turf_Rolle_Kunstrasen-1 Paintball_Turf_auf_SpielfeldernPaintball_Turf_mit_und_ohne_Padding Paintball_Turf_auf_Spielfeldern Paintball_Turf_mit_und_ohne_Padding
SKU: PSH-7718
7,00
ab 500 Artikel
6,50
ab 1.000 Artikel
6,00
ab 2.500 Artikel
5,50
ab 5.000 Artikel

7,50

Op voorraad
Product beschrijving

Paintball kunstgras, het zogenaamde kunstgras, wordt meestal gebruikt als ondergrond voor Supair toernooivelden en in hallen binnen.

In samenwerking met diverse fabrikanten en leveranciers kunnen wij u een groot assortiment nieuw en gebruikt kunstgras / kunstgras aanbieden tegen eerlijke prijzen en in een grote verscheidenheid aan materialen en kwaliteitsniveaus. Op verzoek sturen wij u monsters voor kwaliteitscontrole of als hulpmiddel bij het nemen van beslissingen voordat u koopt.

De hier aangeboden variant is de goedkoopste basisversie, zonder vulling.

Wij doen u een compleet aanbod inclusief vervoer naar uw locatie.

Vertel ons alstublieft:

1. Het aantal vierkante meters dat nodig is

2. De gewenste kwaliteit graszoden (nieuw of gebruikt)

3. Het type grasmat (met of zonder vulling, kort of lang, etc.)

LET OP - speciale bestelling!

Paintball kunstgras is slechts in zeer zeldzame gevallen geen gangbaar voorraadartikel en wordt daarom meestal alleen op aanvraag speciaal voor u als klant/veldexploitant besteld. De prijzen zijn gebaseerd op de aard, kwaliteit en kwantiteit van het product, worden door ons in de vervolgofferte in vierkante meters opgegeven en dienen vooraf met ons te worden besproken en schriftelijk te worden overeengekomen.

De verzendkosten moeten individueel worden bepaald op basis van de hoeveelheid, het gewicht en de locatie van de koper en vraag het ons voor de aankoop.

Het artikel dat hier te zien is, is slechts voorlopige productinformatie, het artikel kan op deze manier niet worden gekocht.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen