Turf & kunstgras voor paintballvelden

Wij ondersteunen pitch operators en start-ups bij het opzetten van hun faciliteit. Door onze goede connecties met tal van leveranciers van paintball kunstgras en kunstgras kunnen wij u altijd zeer scherpe prijzen en uitstekende productkwaliteit bieden.

Als veldoperator profiteert u van onze jarenlange ervaring in het werken met paintballvelden en vertrouwt u op ons advies bij het kiezen van de best mogelijke ondergrond voor uw nieuwe paintballfaciliteit.

Paintball Turf - We leggen de verschillen uit

Kunstgras is niet zomaar kunstgras. Als geïnteresseerde moet u zich niet alleen afvragen "koop ik nieuwe of gebruikte graszoden", maar ook welk model. - Hieronder gaan we daar dieper op in. Paintball kunstgras is er in bijna alle vormen en uitvoeringen, met of zonder padding, met een extra rubberen laag, met of zonder strooisel, met korte of lange bladen, etc.

Praat met ons voordat u koopt, vertel ons over uw geplande paintballproject en wij zullen u betrouwbaar advies geven bij het kiezen van het juiste kunstgras voor uw behoeften.

Paintball kunstmatige rassen - De standaardversie

Dit kunstgras is meestal erg dun en heeft geen enkele vulling. Het is vrij moeilijk bij het glijden, maar het is veel gemakkelijker te leggen en kost niet veel geld. Een goede keuze voor grote oppervlakken of een goedkope start.

Paintball Turf met Padding - De premium oplossing

Kunstgras met vulling heeft een extra laag elastisch zacht schuimmateriaal. Dit haalt de energie uit het rennen en springen op de oppervlakte, waardoor het een stuk comfortabeler is om op te spelen. Deze grasmat heeft nadelen qua prijs en aanleg. Door de extra laag is de grasmat erg zwaar, waardoor je veel mankracht of zwaar materieel nodig hebt om het het veld op te krijgen.

Paintball kunstgras nieuw of gebruikt kopen? - Een tip van de pro

Wij adviseren altijd duidelijk om gebruikte kunstgras te kopen voor een paintballfaciliteit . Kunstgras hoeft er alleen maar goed uit te zien als het er jaren later nog steeds goed uit moet zien. Dit is bijvoorbeeld het geval op voetbalvelden of een golfbaan. Omdat paintball met verf wordt geschoten, is het kunstgras na korte tijd sowieso niet meer zo mooi. Daarom raden we duidelijk af om nieuw kunstgras te kopen voor gebruik op paintballvelden, het heeft economisch gewoon geen zin.

Het prijsverschil tussen nieuw en gebruikt gras is 50-80%, dus als veldexploitant kunt u veel geld besparen bij het opzetten en elders in uw paintballsysteem investeren.