Nimrod 7.4V 2000mAh 25C LiPo Double Stick-type (T-stekker)

SKU: 6453

29,95

Momenteel niet op voorraad
Share us
Product beschrijving

Deze compacte 7,4V LiPo-batterij met zijn slanke dubbele celconstructie maakt het mogelijk om ze praktisch overal in een AEG te plaatsen, zelfs in standaard buizen en SOPMOD / Cranestocks. Ondanks zijn kleine formaat heeft hij nog steeds een capaciteit van 2000 mAh.

De belangrijkste reden voor het gebruik van een LiPo is het kleinere formaat en de betere energie-efficiëntie. De meeste LiPo-accu's zijn ongeveer even groot als een mini-accu en hebben dezelfde prestaties als een grote NiMH-accu.

In tegenstelling tot traditionele batterijen biedt LiPo tijdens het gebruik een stabiele vuursnelheid. Het is ook niet nodig om LiPo-batterijen leeg te maken voor het opladen, zodat de batterij tussen games door kan opladen.

Batterijspecificaties:

- Spanning: 7,4 volt (2 cellen)

- Capaciteit: 2000mAh / 25C

- Laadstroom (max.): 2,0 A

- Ontlaadstroom (max.): 50,0 A

- Wattuur: 14,8 Wh

- Afmetingen: 2x 126x21x10,5 mm

- Gewicht: 100 g

- Vervangt een 10,8V tot 12V NiMH-pack

- T-Plug (Deans) connector

LET OP: bij LiPo-accu's is het absoluut noodzakelijk om LiPo-laders met een ingebouwde balancer te gebruiken. Lithium-polymeerbatterijen zijn elektrisch en thermisch gevoelig: overladen, diepontladen, te hoge stromen, werking bij te hoge (hoger dan 60 °C) of te lage (minder dan 0 °C) en opslag in ontladen toestand beschadigen of vernielen de cellen in de meeste gevallen. Alleen gebruiken met S-AEG-wapens die ook zijn gespecificeerd als LiPo-gereed.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen