Nimrod 11.1V 1300mAh 25C LiPo Triple Stick-type

SKU: 6332

29,95

Op voorraad
Share us
Product beschrijving

Deze compacte 11.1V LiPo-batterij met zijn slanke driecellige constructie maakt het mogelijk om ze praktisch overal in een AEG te plaatsen, zelfs in standaard buizen en SOPMOD / Cranestocks. Ondanks zijn kleine formaat heeft hij nog steeds een capaciteit van 1300 mAh.

De belangrijkste reden voor het gebruik van een LiPo is het kleinere formaat en de betere energie-efficiëntie. De meeste LiPo-accu's zijn ongeveer even groot als een mini-accu en hebben dezelfde prestaties als een grote NiMH-accu.

In tegenstelling tot traditionele batterijen biedt LiPo tijdens het gebruik een stabiele vuursnelheid. Het is ook niet nodig om LiPo-batterijen leeg te maken voor het opladen, zodat de batterij tussen games door kan opladen.

Batterijspecificaties:

- Configuratie: 3 gesplitste cellen

- Spanning: 11,1V

- Capaciteit: 1300mAh

- 25C continue ontladingssnelheid (max) 32,5 ampère

- wordt geleverd met balansconnector

- Afmetingen: 130 x 21 x 12,5 mm (3x)

- Vervangt een 10,8V tot 12V NiMH-pack

- Mini Tamiya-connector

LET OP: bij LiPo-accu's is het absoluut noodzakelijk om LiPo-laders met een ingebouwde balancer te gebruiken. Lithium-polymeerbatterijen zijn elektrisch en thermisch gevoelig: overladen, diepontladen, te hoge stromen, werking bij te hoge (hoger dan 60 °C) of te lage (minder dan 0 °C) en opslag in ontladen toestand beschadigen of vernielen de cellen in de meeste gevallen. Alleen gebruiken met S-AEG-wapens die ook zijn gespecificeerd als LiPo-gereed.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen