Taginn 40 mm paintball en airsoft granaten voor tactische spellen

Taginn is een bekende fabrikant van tactische paintball- en airsoftgranaten voor gebruik in militaire simulaties, tactische spellen en trainingssessies. Deze granaten zijn speciaal ontworpen voor gebruik in 40 mm lanceersystemen en bieden uitstekende prestaties en een realistische game-ervaring.

De verschillende soorten Taginn 40 mm granaten

Taginn biedt een breed scala aan granaten voor paintball- en airsoftspelers, geschikt voor verschillende doeleinden en scenario's. Hier zijn enkele van de meest populaire soorten:  • Taginn REAPER: Deze granaat is een fragmentatiegranaat en is ideaal voor gebruik in open velden of bossen. Het ontploft in de lucht en creëert een wolk van Bio BB-fragmenten die alle spelers in de buurt raken.


  • Taginn VELUM: Deze granaat is een rookgranaat en wordt vaak gebruikt voor tactische doeleinden. Het creëert een dichte rookwolk die het zicht vermindert en spelers in staat stelt onopgemerkt te bewegen of dekking te zoeken.


  • Taginn FATE: Deze granaat is een multifunctionele granaat en is uitstekend geschikt voor gebruik binnenshuis of in krappe ruimtes. Het veroorzaakt een luide explosie en een krachtige ontploffing die spelers in de buurt kan beïnvloeden.
Waarom zou je Taginn 40 mm granaten gebruiken?

Taginn-granaten staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, prestaties en betrouwbaarheid. Ze bieden een realistische game-ervaring en zijn ideaal voor gebruik in militaire simulaties en tactische games. Het gebruik van Taginn-granaten kan ook helpen het tactische denken en de strategische vaardigheden van spelers te verbeteren.

Omdat Taginn-granaten zijn ontworpen voor gebruik in 40 mm-lanceersystemen, zijn ze gemakkelijk te gebruiken en vereisen ze geen ingewikkelde installatie. Ze zijn ook herbruikbaar en kunnen worden gevuld met verschillende soorten BB's of poeder om verschillende effecten te creëren.

Bestel Taginn 40 mm granaten in onze online winkel

Als je op zoek bent naar kwalitatieve paintball- en airsoftgranaten, dan zijn Taginn-granaten een uitstekende keuze. Bestel nu in onze webshop en profiteer van onze snelle levertijden en scherpe prijzen. We bieden ook een breed scala aan andere tactische uitrustingen en accessoires om je een volledige game-ervaring te geven.