DSG vs. Taginn 36 mm granaatbevestiging voor 22 mm vaten met voordraad (compleet)

DSG_Taginn_Grenade_Shell_Launching_Adapter_komplet-1 DSG_Taginn_Grenade_Shell_Launching_AdapterDSG_Taginn_Grenade_Shell_Launching_Adapter_geladenDSG_Taginn_Grenade_Shell_Launching_Adapter_montiertDSG_Taginn_Grenade_Shell_Launching_Adapter_montiert_mit_Granate DSG_Taginn_Grenade_Shell_Launching_Adapter DSG_Taginn_Grenade_Shell_Launching_Adapter_geladen DSG_Taginn_Grenade_Shell_Launching_Adapter_montiert DSG_Taginn_Grenade_Shell_Launching_Adapter_montiert_mit_Granate
SKU: 4008

79,95

Weinig artikelen beschikbaar
Product beschrijving

Met het nieuwe Dynamic Sports Gear vs. Taginn-granaathulpstuk kun je nu Taginn-granaten van 36 mm afschieten met je normale paintball-marker. Alles wat je nodig hebt is een loop met een standaard 22 mm schroefdraad aan de voorkant en deze adapter met de Taginn Launching Shell sleeve erop geschroefd.

Hiervoor wordt de adapter eenvoudig op de voorkant van de loop geschroefd (eerst mondingsrem of afdekkap en magazijn/trechter verwijderen) en vervolgens kan de Taginn-granaat van voren in het granaatopzetstuk worden geschoven.

De adapter ziet eruit als een geluiddemper en geeft je marker zelfs een stoere uitstraling.

Levering is zonder granaten!

Toepassing van DSG vs. Taginn granaatbevestiging voor 36 mm granaten:

1. Verwijder de mondingsrem van je loop (de loop moet een schroefdraad aan de voorkant hebben!)

2. Schroef het granaathulpstuk op de loop

- Je kunt nu normaal blijven spelen -

Om een Taginn-granaat af te vuren, doe je het volgende:

1. Verwijder het magazijn van de markeur of vergrendel de invoertrechter

2. Zorg ervoor dat er geen paintball meer in de marker (vat of bres) zit.

3. Laad de Taginn-granaat vanaf de voorkant in het granaathulpstuk (de granaat wordt eenvoudig naar binnen geduwd)- Je kunt nu de granaat afvuren -

Afhankelijk van de snuitenergie van de marker ligt het bereik tussen de 50 en 80 meter.

Deze adapters zijn ontworpen voor gebruik op de Amerikaanse markt, d.w.z. voor markers die een normaal Cal. Schiet 68 ballen met minimaal 280-300 FPS. Dit is nodig om de aanzienlijk grotere Taginn-granaten dienovereenkomstig te kunnen versnellen, zodat ze voldoende vliegbereik hebben en ook om het ontstekingsmechanisme van het vuurwerk te activeren.

BELANGRIJK - Het magazijn moet leeg zijn bij gebruik van de adapter. Zorg er dus voor dat er geen paintballs meer in de marker zitten voordat je een Taginn-granaat in de adapter laadt.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen