Dynamic Sports Gear Taginn Grenade Shell Adapter voor 20 mm vaten (enkel)

Dynamic_Sports_Gear_Taginn_36mm_Grenade_Shell_adapter_details-1 DSG_Taginn_Granatadapter_fuer_laufe_mit_20mm_Frontgewinde_einzelnDynamic_Sports_Gear_Taginn_36mm_Grenade_Shell_adapter_schwarz DSG_Taginn_Granatadapter_fuer_laufe_mit_20mm_Frontgewinde_einzeln Dynamic_Sports_Gear_Taginn_36mm_Grenade_Shell_adapter_schwarz
SKU: 4007

59,95

Op voorraad
Product beschrijving

De Dynamic Sports Gear Taginn Grenade Shell Adapter maakt het in combinatie met een Taginn Launching Shell sleeve (alleen de behuizing) mogelijk om 36mm Taginn granaten direct af te schieten met de normale paintball marker, zonder extra granaatwerper.

Dit opent de markt voor Taginn-producten voor een veel breder publiek en maakt de toegang veel goedkoper.

De adapter is geschikt voor alle paintball marker barrels met een 20mm front schroefdraad.

Installatie van de Dynamic Sports Gear Taginn Grenade Shell Adapter:

Om op de marker te monteren, wordt de adapter eenvoudig op een Taginn Launching Shell-huls aangesloten (alleen het behuizingsdeel om op te schroeven) en kan vervolgens met de hand zonder gereedschap op de punt van de loop worden geschroefd. Het resultaat ziet eruit als een geluiddemper en werkt vergelijkbaar met de First Strike Raggin Donkey. De volumekamer aan het einde van de loop maakt het normale schotgeluid aanzienlijk luider en doffer, waardoor de marker een realistischer geluid krijgt. Zoals gezegd doet de look denken aan een geluiddemper.

De Dynamic Sports Gear Taginn Grenade Shell-adapter gebruiken:

Om een Taginn-granaat af te vuren, moet eerst het magazijn worden verwijderd en moet de loop worden losgeschoten. Er mogen geen paintballs meer in de ton zitten. De Taginn-granaat kan dan eenvoudig vanaf de voorkant in de adapter worden geschoven, net als bij normale Taginn Launching Shells. De granaat moet zo ver mogelijk in de adapter worden geduwd.

Nu is je marker een echte granaatwerper geworden en de Taginn-granaat zal worden afgevuurd de volgende keer dat je de trekker overhaalt.

BELANGRIJKE GEBRUIKSAANWIJZING

Deze adapters zijn ontworpen voor gebruik op de Amerikaanse markt, d.w.z. voor markers die een normaal Cal. Schiet 68 ballen met minimaal 280-300 FPS. Dit is nodig om de aanzienlijk grotere Taginn-granaten dienovereenkomstig te kunnen versnellen, zodat ze voldoende vliegbereik hebben en ook om het ontstekingsmechanisme van het vuurwerk te activeren .

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen