Manta Single Outlet Fill Panel Paintball / Airsoft HP vulstation (1 vulslang)

SKU: 5067

762,95

Weinig artikelen beschikbaar
Product beschrijving

Hoogwaardig HP/HPA vulstation van Manta Tech voor paintball- en airsoftvelden.

Dit vulstation is het Manta Tech Single Outlet Fill Panel model met een kraan en een vulslang. De Manta Tech paintball-tankstations zijn ook verkrijgbaar in andere uitvoeringen met twee kranen voor grotere speelvelden of zelfs tot vijf kranen voor grote games en andere grote evenementen.

Alle producten van Manta Tech zijn 100% gemaakt in de EU. Dit kwaliteitsproduct komt uit ons buurland Polen. De fabrikant heeft zijn assortiment specifiek aangepast aan de eisen van paintball- en airsoft-sporten en een product gecreëerd dat over de hele linie overtuigt. De Manta Tech tankstations werken betrouwbaar, storingsvrij en onderhoudsarm. Dit zorgt voor een hoge klanttevredenheid bij veldoperators. Tegelijkertijd bieden ze een zeer goed comfort en een veilig gevoel voor de gebruiker/speler op het veld. De vulmonden en hendels zijn ergonomisch gevormd en voelen solide en kwalitatief hoogwaardig aan. Dit wekt vertrouwen bij klanten en zorgt ervoor dat ze zich meer op hun gemak voelen wanneer ze de faciliteit bezoeken.

Voor ons zijn de Manta-tankstations momenteel een van de nummer één systemen in de paintball-industrie!

Het Manta Tech-tankstation heeft alle gebruikelijke functies en voorzieningen die u van een modern paintball-tankstation mag verwachten. De hendels en vulhalzen zijn solide vervaardigd en voelen goed aan. Het vulproces is zacht en gesmoord. - Geen ongecontroleerd vullen met maximale druk, zoals bij andere goedkope vulapparaten op de markt!

Voor het vullen wordt het HP-systeem eenvoudig aangesloten op het vulmondstuk van het Manta Tech-vulstation met het vulmondstuk van de regelaar. Vervolgens drukt u de vulhendel op de kraan naar beneden en het vulproces begint. Als de fles vol is, laat je de hendel los en loopt de slang automatisch leeg. Nu kunt u het gevulde systeem drukloos loskoppelen van de vulslang en is het speelklaar.

De Manta Tech tankstations leveren standaard altijd de uitgangsdruk, die ook als ingangsdruk vanuit de compressor/voorraadfles in het systeem wordt gevoerd. Met andere woorden, als er 300 bar vanuit de compressor het vulstation in stroomt, dan komt er ook 300 bar vuldruk uit het station. De tankstations kunnen echter optioneel achteraf worden uitgerust met een traploos instelbare drukregelaar. Deze is verkrijgbaar als accessoire. Het vulstation kan dan optioneel traploos worden ingesteld op een uitlaatdruk tussen de 200 bar en 300 bar. De instelling gebeurt met behulp van een drukregelschroef. Hierdoor bent u bij het gebruik van het vulstation altijd flexibel en kunt u indien nodig de uitlaatdruk binnen enkele seconden resetten. Het maakt niet uit of je ze gebruikt in de verhuur of voor toernooispelers. Eén systeem is voldoende om alle gebieden te dekken. De drukregelaar is niet standaard in het vulstation ingebouwd en dient apart besteld te worden.

Bijzonder interessant is het grote assortiment accessoires en reserveonderdelen van Manta Tech. Indien gewenst kunnen meerdere tankstations in serie worden geschakeld en met elkaar worden gecombineerd. Dit betekent dat elke exploitant in het veld zijn eigen netwerk van tankstations met slechts één compressor kan opzetten en de tankstations afzonderlijk op zijn systeem kan verdelen. Daarnaast zijn er tal van hoekstukken, verdelers en ventielen in het Manta Tech-assortiment om een echt individueel systeem te creëren.

Heeft u interesse om uw veld uit te rusten met Manta Tech tankstations, neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag en stellen samen met u een perfect op maat gemaakte opstelling voor uw speelveld samen.

Manta Tech Single Outlet vulpaneel vulstation Productdetails:

- Werkdruk 200 bar / 300 bar (instelbaar)

- 1 vulslang (ca. 50cm lang)

- TÜV Rheinland gecertificeerd systeem

- 100% gemaakt in Europa (Polen)

- Hoge kwaliteit

- Zacht vulproces en automatische ontluchting

- Ergonomische handgrepen en kogelkranen

- Individueel combineerbaar en uitbreidbaar systeem

- Maximale werkdruk 350 bar

- Gewicht ca. 3,5 kg

- Aansluiting via standaard 5/8" 300 bar aansluiting

- Afmetingen ca. 25x17x15cm

OP VOORRAAD - Als het magazijnlicht groen is, leveren wij direct! Geen lange wachttijden zoals bij andere veldwinkels.

Productvideo voor Manta Single Outlet Fill Panel Paintball / Airsoft HP vulstation (1 vulslang)

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

5,0
Gebaseerd op 1 beoordeling
5 sterren
100
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-1 van 1 beoordeling
  1. Ich bin begeistert von dem Füllpanel, es ist einfach zu bedienen und robust. Perfekt für meine Airsoft-Ausrüstung.

    (0) (0)
Een beoordeling toevoegen

Annuleer