Het paintball-tankstation - kwaliteit primeert.

Paintball tankstations zijn er in bijna alle maten, uitvoeringen en prijsklassen. Wij bieden modellen voor particulieren en kleine groepen, maar ook passende oplossingen voor teams en clubs, of grote systemen met meerdere tankstations voor complete paintballvelden.

Het belangrijkste selectiecriterium bij het kopen van een paintball-tankstation zou de kwaliteitsfactor moeten zijn. Het vulstation staat tijdens bedrijf onder zeer hoge druk tot 300 bar en is een van de meest gebruikte objecten buiten het paintballveld . Hier kunnen vaak problemen en complicaties ontstaan als u een te goedkoop model kiest.

Een paintball-tankstation moet daarom altijd worden afgestemd op de behoeften van de gebruiker. Als speelveldexploitant met bijvoorbeeld meer dan 10 spelers zijn de goedkope instaptankstations al lang niet meer aan de orde. Bij zo'n veelvuldig gebruik, zoals bij 10 spelers gebeurt, lekken deze erg snel. Dit leidt weer tot ontevredenheid bij de klant.

Bent u op zoek naar een paintball tankstation voor uw veld? - Wij adviseren u graag...

Voor bijvoorbeeld speelveldexploitanten vertrouwen we al jaren op kwaliteitstankstations van het merk Baur . Hoewel deze een van de duurste zijn om te kopen, gaan ze ook jaren mee. Een verschil in kwaliteit dat zich in veel opzichten snel terugbetaalt.