HK Army Zero-G 2.0 3+2+4 Paintball Battlepack (zwart/rood)

HK_Army_Zero_G_2_0_3_2_4-Paintball_Battlepack_schwarz_rot-jpg HK_Army_Zero_G_2_0_3_2_4 Paintball_Battlepack_schwarz_rot_back.jpg HK_Army_Zero_G_2_0_3_2_4 Paintball_Battlepack_schwarz_rot_side.jpg
SKU: 8421

109,95

Weinig artikelen beschikbaar
Product beschrijving

De Zero-G 2.0 is verder ontwikkeld op gebieden waar steeds sneller en intensiever gamen nieuwe eisen aan het materiaal stelt.

Het belangrijkste kenmerk is de nieuwe, quasi-geweven ophanging van de riem met de rugzak. Dit zorgt voor de beste pasvorm van een Zero-G ooit op de heup. Zeer dicht bij het lichaam en daardoor vrijwel antislip. Naast het nieuwe gordelsysteem van de Zero-G 2.0 zorgt de grotere, daardoor anatomisch beter gevormde en aanzienlijk lichtere vulling in het lendengebied voor een vermoeidheidsvrije ondersteuning in elke situatie.

Met het Tension Control System kunt u individuele pottenzakken verwijderen. Het juiste aantal potten voor elke inzet. En met weinig ruimte heeft (Snake) minder aanvalsoppervlak.

Met behulp van het Tension Control System kunt u de diameter van de potzakken individueel aanpassen aan uw potten. Kleinere potten zijn net zo veilig als potten met een hoge capaciteit. Ook hier kan het maximaal worden aangepast aan uw gamingbehoeften.

Het nieuwere membraanweefsel in de pottenzakken zorgt voor meer grip van de zakken rond de potten.

Net als bij zijn voorganger zijn er geen vervelende klittenbandlipjes meer aanwezig, waardoor je tijdens het spel de pot snel uit de Battlepack kunt trekken.

Kenmerken:

- Betere en antislip pasvorm dankzij het nieuwe gordelsysteem

- Anatomisch gevormde vulling in het lumbale gebied

- Afneembare en in diameter verstelbare pottenzakken met behulp van het Tension Control System

- Langere levensduur dan vergelijkbare battlepacks met klittenbandsluitingen

- Ruimte voor 9 potten

Productvideo voor HK Army Zero-G 2.0 3+2+4 Paintball Battlepack (zwart/rood)

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen