Gens Ace 11.1V 1200mAh 25C LiPo Stick-type (T-stekker)

SKU: 6356

24,95

Momenteel niet op voorraad
Product beschrijving

Dankzij deze compacte 11,1V Li-Po-batterij met zijn slanke ontwerp kunnen ze vrijwel overal in een AEG worden geplaatst, zelfs standaardbuizen en SOPMOD/Cranestocks. Ondanks zijn kleine formaat heeft hij nog steeds een capaciteit van 1200 mAh.

De belangrijkste reden om een Li-Po te gebruiken is het kleinere formaat en de betere energie-efficiëntie. De meeste Li-Po-accu's zijn ongeveer even groot als een mini-accu en hebben hetzelfde vermogen als een grote NiMH-accu.

In tegenstelling tot traditionele batterijen biedt Li-Po een stabiele vuursnelheid tijdens het hele gebruik. Het is ook niet nodig om Li-Po-batterijen te ontladen voordat ze worden opgeladen, zodat de batterij tussen games door kan worden opgeladen.

Specificatie:

- Capaciteit: 1200 mAh

- Spanning: 11,1 V

- Ontladingssnelheid: 25C

- Aansluiting: T-stekker (decanen)

- Afmetingen: 126x22x16mm

- Nettogewicht: 83 g

- Batterijceltype: lithium-polymeerLET OP: Voor LiPo-accu's is het absoluut noodzakelijk om LiPo-laders met ingebouwde balancer te gebruiken. Lithium-polymeerbatterijen zijn elektrisch en thermisch gevoelig: overladen, diep ontladen, te hoge stromen, werking bij temperaturen die te hoog (hoger dan 60 °C) of te laag zijn (minder dan 0 °C) en opslag in ontladen toestand in de meeste gevallen de cellen beschadigen of vernietigen. Gebruik alleen wapens met S-AEG die tevens zijn gespecificeerd als LiPo ready.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen