Dynamic Sports Gear Tippmann Smooth Bolt 2.0 (Soft Tip Bolt!)

SKU: 822

24,95

Weinig artikelen beschikbaar
Share us
Product beschrijving

De nieuwste generatie van de Dynamic Sports Gear Gladde stembout in versie 2.0 met verbeterd materiaal en een aantrekkelijkere zwarte afwerking.

De Dynamic Sports Gear Tippmann Smooth Bolt is de eerste in zijn soort, speciaal ontwikkeld voor Tippmann markers. De bout heeft een extreem zachte rubberen punt, waardoor de bout extreem zacht is voor verf. Nog zachter dan andere Tippmann-bouten.

Velden en treinen zijn in het oppervlak van de Dynamic Sports Gear Tippmann Smooth Bolt verwerkt, die bedoeld is om oppervlaktewrijving tot een minimum te beperken. Een ander neveneffect is dat de grendel veel soepeler kan bewegen in het markeringslichaam. De rubberen lip zit alleen vast, maar zit 100% stevig op de punt van de bout. Als de rubberen lip versleten of beschadigd is, kan deze eenvoudig binnen enkele seconden worden vervangen. Door het rubberen oppervlak zit de bout luchtdicht in het schotkanaal, waardoor de luchtdruk nauwkeuriger op de paintball kan worden gericht. Dit kan het rendement van de lucht met vijf tot tien procent verhogen.

De Dynamic Sports Gear Tippmann Smooth Bolt kan worden gecombineerd met een grote verscheidenheid aan Tippmann markers. Dat zou zijn:

· Tippmann sierra One/Project Salvo van het Amerikaanse leger

· Tippman Griffioen

· Tippmann X7

Tippmann Tango One

Tipmann A5

· Tippman Ft-12

· Tipman 98

Tippmann cronus

Tippmann Bravo One/US Army Alpha zwartTipman TMC

De bout wordt momenteel geleverd met een licht verlijmde rubberen lip!

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen