Dynamic Sports Gear SSF Mask Foam Kit (V-Force Grill)

DYNAMIC_SPORTS_GEAR_SSF_MASKENSCHAUM_KIT_-V-FORCE-GRILL-_1 DYNAMIC_SPORTS_GEAR_SSF_MASKENSCHAUM_KIT_(DYE I4)_3DYNAMIC_SPORTS_GEAR_SSF_MASKENSCHAUM_KIT_(V-FORCE GRILL)_3Dynamic_Sports_Gear_SSF_Super_Soft_Foam_Kits_Layers DYNAMIC_SPORTS_GEAR_SSF_MASKENSCHAUM_KIT_(DYE I4)_3 DYNAMIC_SPORTS_GEAR_SSF_MASKENSCHAUM_KIT_(V-FORCE GRILL)_3 Dynamic_Sports_Gear_SSF_Super_Soft_Foam_Kits_Layers DYNAMIC_SPORTS_GEAR_SSF_MASKENSCHAUM_KIT_(DYE I4)_3 DYNAMIC_SPORTS_GEAR_SSF_MASKENSCHAUM_KIT_(V-FORCE GRILL)_3 Dynamic_Sports_Gear_SSF_Super_Soft_Foam_Kits_Layers
SKU: PSH-7060

19,95

Op voorraad
Product beschrijving

Dynamic Sports Gear SSF Mask Foam Kit

Trakteer uw V-Force Grill op een nieuw maskerschuim

Niet alleen de V-Force Grill, maar paintballmaskers in het algemeen moeten tegen een stootje kunnen. Vooral het maskerschuim heeft veel te verduren. Het moet niet alleen de impact van het raken van paintballs opvangen, het maskerschuim zorgt er ook voor dat het masker comfortabel is om te dragen. Paintball is een zweterige sport. Voor onbezorgd plezier is het paintballmaskerschuim zo ontworpen dat het zowel de vloeibare kleur van de paintballs als het zweet van de speler kan omsluiten. Ondanks de hoge kwaliteit van de V-Force Grill, moet bij dit paintballmasker het maskerschuim regelmatig worden vervangen. Een mooie gelegenheid om de speciaal voor de V-Force grill ontwikkelde Dynamic Sports Gear SSF Mask Foam Kit eens nader te bekijken.

Dynamic Sports Gear SSF-maskerschuim - wat houdt het in?

De hoogwaardige schuimmaskerset van Dynamic Sports Gear is speciaal ontwikkeld voor het V-Force Grill paintballmasker en past op alle paintballmaskers van deze modelserie. De SSF-maskerschuimkit is geproduceerd in een speciaal, nieuw drielaags fabricageproces. Er is geen lijm nodig om het maskerschuim te bevestigen, aangezien het oppervlak van het schuim zelfklevend is.

SSF-maskerschuimkit - de structuur

1e laag: De eerste laag van het maskerschuim is gemaakt van EVA hardschuim. Het EVA-hardschuim heeft tot taak de slagen en stoten van paintballs die het maskerframe raken, op te vangen.

2e laag: De tweede laag is ademend, zacht filterschuim, dat voor een optimaal en vooral zacht draagcomfort moet zorgen. Bovendien is het filterschuim zo ontworpen dat het verf en zweet kan absorberen om de vloeistoffen binnenin af te sluiten.

3e laag: De derde laag van het schuim bestaat uit een ademend, extreem zacht microvezeloppervlak, waardoor het paintballmasker zo comfortabel is om te dragen. Om preciezer te zijn, het oppervlak van microvezel zorgt ervoor dat de huid niet bekrast of jeukt.

In tegenstelling tot schuimkits van andere fabrikanten is er bij de SSF-maskerschuimkit voor de V-Force-grill geen lijm nodig, omdat het oppervlak van het schuim zelfklevend is. Dit betekent dat er geen slechte geur en geen irritatie aan ogen en huid is, omdat er geen oplosmiddel verdampt. Daarnaast voorkom je door de kit aan te schaffen ook eventuele schade aan het maskerglas door dampen van oplosmiddelen, want zoals gezegd is er geen lijm op basis van oplosmiddelen nodig om de Dynamic Sports Gear SSF Mask Foam Kit te bevestigen.

Belangrijk: De Dynamic Sports Gear SSF-maskerschuimkit wordt volledig in Duitsland gemaakt, wat zorgt voor hoge productienormen. Made in Germany heeft hier een heel andere betekenis.

5,0
Gebaseerd op 1 beoordeling
5 sterren
100
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-1 van 1 beoordeling
  1. unique offer

    (0) (0)
Een beoordeling toevoegen

Annuleer