DELTA SIX Max-Grip Pad Strap Upgrade (zwart)

Delta_Six_Max_Grip_Pad_Strap_Upgrade Delta_Six_Max_Grip_Pad_Strap_Upgrade_innenseite Delta_Six_Max_Grip_Pad_Strap_Upgrade_innenseite_details Delta_Six_Max_Grip_Pad_Strap_Upgrade_montiert_details Delta_Six_Max_Grip_Pad_Strap_Upgrade_montiert1 Delta_Six_Max_Grip_Pad_Strap_Upgrade_verpackung
SKU: 6091

12,95

Momenteel niet op voorraad
Product beschrijving

De Delta Six Max Grip Pad Strap Upgrade verbetert de veiligheid en het comfort van elk paintballmasker door het contactoppervlak van de maskerband tot 200% te vergroten. Dit betekent dat de band op een aanzienlijk breder gebied aan de achterkant van het hoofd blijft plakken. Dit zorgt ervoor dat de band praktisch niet meer kan wegglijden en verdeelt ook de trekkracht van de maskerband over een groter gebied, wat resulteert in een veel comfortabelere pasvorm.

Tegelijkertijd is de Max-Grip Pad gemaakt van gewatteerd materiaal. Dit beschermt de achterkant van het hoofd tegen pijnlijke stoten.

Vanwege het universele ontwerp is de Delta Six Strap Upgrade Kit compatibel met bijna alle paintballmaskers, airsoftbrillen, skibrillen en al het andere op de markt met een maskerband van normale breedte.

Productkenmerken van de Delta Six Max-Grip Pad Strap Upgrade:

- Vergroot het contactoppervlak van de maskerband tot 200%

- Aanzienlijk meer grip/houdbaarheid dan bij normale maskerbanden

- Verbetert het draagcomfort van elk masker door een betere gewichtsverdeling

- Universele maat, geschikt voor alle maskermodellen met een normale maskerband

LET OP - Niet compatibel met maskers die al bredere maskerbanden of dubbele banden hebben.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen