Dynamic Sports Gear HH@FRK 2.0 Adapter voor First Strike T15 (A5 schroefdraad)

Dynamic_Sports_Gear_T15_Hammerhead_at_Freak_Adapter-1 Hammerhead_at_Freak_T15_Adapter_mit_HuelseDSG_Hammerhead_at_Freak_T15_Adapter_mit_Shark_toothDSG_T15_HH_vs_FREAK_Adapter2 Hammerhead_at_Freak_T15_Adapter_mit_Huelse DSG_Hammerhead_at_Freak_T15_Adapter_mit_Shark_tooth DSG_T15_HH_vs_FREAK_Adapter2
SKU: 4522

59,95

Op voorraad
Product beschrijving

De nieuwe Dynamic Sports Gear HH@FRK 2.0-adapter maakt het gebruik van Smart Parts / GoG Freak-sleeves in combinatie met Hammerhead-precisievaten op uw First Strike T15 mogelijk.

Aangezien de fabrikant Hammerhead alle lopen vanaf 2021 standaard met een A5-schroefdraad zal leveren, heeft DSG zijn HH@FRK- adapter in de nieuwe 2.0-versie dienovereenkomstig aangepast. De voorste schroefdraad van de adapter is niet meer de oude HH schroefdraad, maar een normale A5 schroefdraad. Een ander voordeel van deze aanpassing is dat niet alleen de HH lopen (vanaf bouwjaar 2021) op de adapter passen, maar ook alle Carmatech Nemesis lopen, Lapco lopen en alle andere lopen modellen met een A5 schroefdraad. Dit maakt de HH@FRK 2.0-adapter nog veelzijdiger dan het vorige model.

De adapter heeft aan de achterkant de normale bajonetsluiting van de T15. Structuren voor het inbrengen van een freak sleeve zijn aan de binnenkant gefreesd, zodat de versnellingsafstand van de adapter / barrel optimaal kan worden aangepast aan de verf die wordt gespeeld. Aan de voorzijde heeft de DSG HH@FRK 2.0-adapter een A5-schroefdraad voor het opnemen van Hammerhead-vaten en andere modellen met een A5-schroefdraad. De Hammerhead-runs behoren tot de meest populaire en precieze op de markt en worden met name aanbevolen voor de T15 in combinatie met First Strike-paintballs. Een freak adapter is niet meer nodig, de Hammerhead barrel (met A5 schroefdraad, vanaf bouwjaar 2021) kan standaard direct in de HH@FRK 2.0 adapter geschroefd worden. Dit zorgt in vergelijking met het vorige ontwerp voor een kortere opzet en lagere aanschafkosten.

Waarschijnlijk de beste en meest nauwkeurige opstelling voor uw First Strike T15-marker.

Het design is ontworpen voor een optimale pasvorm. De kogelvergrendelingen kunnen standaard van de standaard T15 loop worden genomen. De FRK-huls aan de binnenkant wordt op zijn plaats gehouden door een O-ring en gefixeerd door de cilinder die aan de voorkant is vastgeschroefd. Voor maximale houvast en een optimale pasvorm in de behuizing van de T15 is er ook een O-ring aan de adapter bevestigd, die ervoor zorgt dat er niets beweegt, geen wiebelen en geen ratelend geluid meer!

Kenmerken van de DSG T15 HH@FRK 2.0-adapter:- Compatibel met alle Freak-sleeves / inserts ( niet inbegrepen!)

- Compatibel met alle vaten met A5-schroefdraad (Hammerhead, Nemesis, Lapco etc.)

- Geen adapter nodig om tussen te schroeven

- Beste prestaties en nauwkeurigheid voor uw T15

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen