Staalkabel kruisklem voor netoverkapping speelveld (5mm)

SKU: PSH-7724
5,60
ab 25 Artikel
5,20
ab 50 Artikel
4,80
ab 100 Artikel

5,95

Op voorraad
Product beschrijving

Draadkruisklem voor het kruislings bevestigen of spannen van 2 staalkabels. Deze klemmen zijn ideaal voor de dakconstructie van paintballvelden. Normaliter worden de staalkabels van de dakconstructie horizontaal en verticaal tussen de palen over het gehele speelveld gespannen. Zodat individuele touwen niet doorhangen, worden ze in een soort verweving over en onder elkaar geleid.

Deze inspanning kan worden bespaard door gebruik te maken van de kruisklemmen. Ze worden eenvoudig ingeschroefd op de punten waar de staalkabels elkaar kruisen en verbinden de kabels zo stevig en stabiel met elkaar. Dit geeft de gehele dakconstructie van uw paintballveld aanzienlijk meer steun en stabiliteit, aangezien alle touwen zich samen als een grote gedragen.

De opgegeven diameter van de klem is de maximale binnendiameter die de daadwerkelijke staalkabel mag hebben. Staalkabels met een kunststof omhulsel moeten mogelijk worden gestript op de punten waar de klemmen moeten worden gemonteerd. Als u de mantel niet wilt verwijderen, kunt u ook een klem met een grotere diameter gebruiken.

Technische specificaties:

Diameter kabeldoorvoer 5 mm

Buitendiameter klem 20mm

Hoogte 23 mm

Draad M12

Gewicht 37g

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen