Netten & bevestigingsmateriaal voor paintballvelden

Ons grote assortiment voor de aanleg van moderne paintballfaciliteiten omvat ook vangnetten en montagemateriaal in alle maten en uitvoeringen.

Naast het normale paintballnet zijn er ook speciale uitvoeringen met dichtere of strakkere mazen voor gebruik in de toeschouwersruimte of bij speciale toernooien in het buitenland. Ook bieden wij airsoftnetten aan voor de bediening van airsoftspeelvelden. Deze hebben duidelijk kleine mazen, zodat de kleine, 6 mm grote BB's er niet doorheen kunnen vliegen.

Op het gebied van bevestigingsmateriaal strekt ons assortiment zich uit van staalkabels voor het ophangen van de netten via bevestigingsclips en spanhaken tot schroefverbindingen en veiligheidsbouten . Alles wat u nodig heeft om uw paintballveld veilig te netten, is bij ons uit één hand verkrijgbaar en in een hoge, duurzame productkwaliteit.

Paintball Sports is al jaren een vaste partner van tal van grote paintballvelden in heel Duitsland en de aangrenzende EU-landen. Wij adviseren u ook graag bij de opbouw van uw paintballsysteem en leveren u de juiste producten.