DELTA SIX MPB-50 Paintball / Home Defense Pistol Cal. 50 (zwart)

Volgens de Duitse Wapenwet niet toegestaan onder 18 jaar.
DELTA_SIX_MPB-50_Paintball_Pistole_link DELTA_SIX_MPB-50_Paintball_Pistole DELTA_SIX_MPB-50_Paintball_Pistole_rechts DELTA_SIX_MPB-50_Paintball_Pistole_Paket DELTA_SIX_MPB-50_Paintball_Pistole_Verpackung DELTA_SIX_MPB-50_Paintball_Pistole_rechts DELTA_SIX_MPB-50_Paintball_Pistole DELTA_SIX_MPB-50_Paintball_Pistole_Paket DELTA_SIX_MPB-50_Paintball_Pistole_Verpackung
SKU: 5039

149,95

Momenteel niet op voorraad
De levertijd bedraagt minimaal 10-14 dagen, als het artikel verkrijgbaar is bij de leverancier.
Product beschrijving

Het nieuwe DELTA SIX MPB-50 MagFed paintballpistool / thuisverdedigingspistool in Cal. 50 is een betrouwbare metgezel met een realistische uitstraling. Milsim-fans, MagFed-paintballers en iedereen die geïnteresseerd is in thuisverdediging en ook waarde hecht aan visuele afschrikking, is bij dit product aan het juiste adres.

Het kleine kaliber (Cal. 50) maakt een aanzienlijk hogere uittredesnelheid van de projectielen mogelijk binnen het kader van de in Duitsland geldende limiet van 7,5 Joule. De uitgangssnelheid van de projectielen in het Delta Six Home Defense-pistool is standaard 280 FPS (feet per seconde). De ballen vliegen sneller en nauwkeuriger op middellange afstanden dan vergelijkbare Cal. 68 ballen. Het effectieve bereik is 10-25 meter. Dit maakt dit pistool tot het optimale en handige reservewapen in gebouwen en CQB-gebieden.

Het DELTA SIX MPB-50-pistool wordt bediend met standaard 12g Co2-capsules. De Co2-capsule zit in het handvat en is voldoende voor ca. 6 magazijnladingen. De Delta Six MPB-50 heeft een zogenaamd snelstartapparaat aan de onderkant van het handvat, zodat de Co2-capsule na verloop van tijd niet leeg raakt. Een simpele klap vanaf de grond doorboort de capsule in de drukkamer. Daarvoor is de capsule klaar voor gebruik, maar volledig gesloten in het pistool en wordt alleen geactiveerd wanneer je hem echt nodig hebt. Hierdoor kun je de MPB-50 bijvoorbeeld weken of maanden in de kast laten staan en precies gebruiken wanneer je hem nodig hebt. Ook ideaal als reservewapen in de MagFed Sport. Veel back-upwapens worden pas na lange tijd in het veld gebruikt, of helemaal niet. Het snelstartsysteem zorgt ervoor dat de capsule in het handvat altijd verse, volle druk levert precies wanneer dat nodig is.

Het magazijn van het DELTA SIX MPB-50 pistool is gemaakt van solide volledig metalen materiaal en heeft een capaciteit van 7 schoten van ronde ballen, normale paintballs, pepperballs of poederballen. Het pistool wordt geleverd met 2 van deze 7-schots magazijnen.Leveringsomvang van het DELTA SIX MPB-50-pistool:

1x DELTA SIX MPB-50 paintball / thuisverdedigingspistool in kaliber 50 (zwart)

2x magazijn, volledig metaal (7 patronen)

Productvideo voor DELTA SIX MPB-50 Paintball / Home Defense Pistol Cal. 50 (zwart)

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

5,0
Gebaseerd op 1 beoordeling
5 sterren
100
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-1 van 1 beoordeling
  1. Top!

    (0) (0)
Een beoordeling toevoegen

Annuleer