KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
De nieuwste paintballproducten in Q3 2023
vrijdag augustus 25, 2023

De nieuwste paintballproducten in Q3 2023

NU VERKRIJGBAAR IN KLEURRIJKE… NIEUWE DYE RIZE CZR KLEUREN

In samenwerking met DYE en onze technische afdeling hebben we de beproefde DYE Rize CZR opnieuw gelanceerd in talrijke, gloednieuwe Color Switch-kleuren. Terwijl er tot nu toe slechts zeven standaardkleuren waren, kunnen spelers zich nu verheugen op meer dan 20 (!) verschillende kleurvarianten in onze winkel. Geen enkele andere instapmarker in deze prijsklasse biedt momenteel meer kleurkeuzes. De bewezen prestaties maken het tot het ideale instapmodel

Beschikbaar: nu | Prijs: € 374,95

TUNING VOOR EMF100 & TMC – TWEE NIEUWE DSG CR TRIGGER

De beproefde CR Trigger (CR staat voor Combat Ready) van DYNAMIC SPORTS GEAR was voorheen alleen verkrijgbaar voor de FIRST STRIKE T15. Nu volgt DSG dit voorbeeld en heeft nog twee varianten gepresenteerd voor de markeermodellen TIPPMANN TMC en PLANET ECLIPSE EMF100. Identiek, ergonomisch ontwerp, biedt een beter trekkergedrag en dankzij het gestructureerde oppervlak een perfecte grip in elke situatie.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 34,95

NIEUWE BOUTEN VOOR EMPIRE – TECHT TUNING BOUT

De Amerikaanse tuningfabrikant TECHT Paintball staat bekend om zijn innovatieve en hoogwaardige stembouten. Nu is de nieuwe KUSH Bolt ook gemaakt voor de EMPIRE markermodellen Mini, Axe, Syx en Defender. Dankzij het Delrin-materiaal overtuigen de nieuwe bouten door hun maximale lichtheid. Een geïntegreerde zachte punt zorgt voor een maximale zachte balbehandeling. Het is dus nu mogelijk om absoluut broze paintballs te schieten.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 44,95

NIEUWE SERVICE – PBS LANCEERT DE LASER!

We hebben onze technische afdeling opnieuw uitgebreid en bieden nu ook CUSTOM LASERING aan voor markers en apparatuur. We beginnen klein met teamlogo's. Maar ik wil het geheel tijdig uitbreiden naar volledige lichaamsontwerpen. Met onze hoogwaardige speciale laser toveren wij vrijwel elk gewenst design op uw markerbody. Wat vroeger voorbehouden was aan high-end markers in paintball, is nu voor alle modellen mogelijk.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 29,95

NIEUWE ULTRALIETE FLESSEN – DE POWAIR ULTIMATE-SERIE

Het merk POWAIR behoort momenteel tot de absolute top als het gaat om hoogwaardige luchtsystemen. Met de ULTIMATE SERIES is nu de lichtste flessengeneratie tot nu toe van POWAIR gepresenteerd. Momenteel alleen verkrijgbaar in 1.1L/68ci versie, later volgen de maten 1.3L, 1.5L en 1.7L. De standaard 68ci-fles (meest voorkomende maat in paintballsporten) is met ongeveer 690 gram een van de lichtste HP-flessen ter wereld.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 199,95

MAGFED ACCESSOIRES – DELTA SIX TACTICAL SHIELD V2

Het merk DELTA SIX biedt een breed scala aan accessoires voor de MagFed- en scenarioruimte. Nu is met het V2 Tactical Shield een andere, aanzienlijk hogere kwaliteitsversie van het operationele schild gepresenteerd. Deze beschermende schilden worden voornamelijk gebruikt in het magfed-gebied. De geïntegreerde LED-lamp kan de tegenstanders in donkere kamers verblinden en je team het ultieme voordeel geven. Deze en vele andere functies maken zelfgemaakt overbodig.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 199,95

EINDELIJK ECHTE MULTICAM! – DRUK UNITE VOLLEDIGE MULTICAM

Het PUSH Unite-masker is al jaren een van de beste high-end paintballmaskers op de markt. Nu volgt PUSH dit voorbeeld en wil graag meer Woodland- en scenariospelers overtuigen van zijn product. PUSH heeft het Unite-masker opnieuw uitgebracht met het originele gelicentieerde multicam-ontwerp. Het geheel wordt als standaardversie of optioneel XL-model met kinverlenging op de markt gebracht. Het voordeel van Multicam is dat het later met alle camo's te combineren is.

Beschikbaar: vanaf eind zomer 2023 | Prijs: vanaf € 254,95

PLANET UPDATES… – DE NIEUWE GTEK180R IS ER

Nadat PLANET ECLIPSE de afgelopen maanden met de LV2 en de CS3 al twee echt sterke, nieuwe high-end markers had gepresenteerd, volgde nu de volgende coup in het middensegment. De nieuwe GTEK180R vervangt de voorganger GTEK170R en overtuigt met een megapakket aan prestaties en voor een geweldige prijs. Bout, handgreep, trekker en vele andere functies zijn vrijwel identiek aan de componenten van de CS2 of CS2 Pro. Producttest vanaf pagina: 46.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 1099,95

DE BESTE REGELAARS KRACHTSPANNINGSREGULATOREN

Je wilde ze, je krijgt ze. We hebben contact opgenomen met POWERHOUSE en brengen u de momenteel beste en hoogste kwaliteit paintball HP-regelaar ter wereld naar Duitsland in meer dan 50 (!) Kleur- en modelvarianten. Helaas heeft zoveel kwaliteit ook zijn prijs. Een POWERHOUSE regelaar koop je pas vanaf ongeveer 215 euro. Anderen kopen hiervoor een compleet luchtsysteem.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 214,95

ALOHA! – DYE DSR+ ZOMERGEVOEL

De Amerikaanse fabrikant DYE heeft zijn DSR+ opnieuw gelanceerd in een mooi stranddesign, passend bij de zomer. De Dye DSR+ ALOHA ziet er niet alleen goed uit, zoals alle DSR+ markers, maar overtuigt ook met maximale prestaties en prestaties op het veld. Gemakkelijk te onderhouden en voortdurend in ontwikkeling, het biedt alles wat een paintballhart begeert. Als je op zoek bent naar iets dat optisch heel mooi en zeldzaam is, moet je hier zeker heen gaan.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 1099,95

OOK IN BLAUW EN ZWART – DOGGO CURRO IN SEXY

De fabrikant DOGGO heeft nu zijn paintballschoen "Curro" in een tweede kleur gepresenteerd. Tot nu toe was er zwart/oranje, nu is er ook zwart/blauw en zwart/zwart. De schoen overtuigt door zijn kwaliteit en extreem goede grip op gras en gazon. Veel teams zijn de afgelopen weken en maanden overgestapt op dit nieuwe model. Eindelijk een paintballschoen die doet wat hij belooft en er ook nog eens goed uitziet.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 129,95

NIEUWE TRIGGER – EXALT KILLSWITCH VOOR EMF100

De Amerikaanse fabrikant EXALT heeft ook een nieuwe EMF100-afstemtrigger gepresenteerd. Het nieuwe model heet KILLSWITCH en is verkrijgbaar in talloze kleurvarianten. Het ontgrendelingspunt van de trekker kan dankzij schroeven meerdere keren worden aangepast. Daarnaast beschikt hij over een kogellager die voor een nog zachter triggergevoel moet zorgen. Exalt-producten overtuigen al jaren door hun solide afwerking en stijlvol design.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 44,95

TWEE GEZICHTEN – CARBON ZERO FADE-KLEUREN

Het CARBON Zero-masker is momenteel het lichtste high-end paintballmasker op de markt. Het maakt indruk met innovatieve, nieuwe producteigenschappen en zijn unieke uitstraling. CARBON gaat nu nog een stap verder en heeft voor de eerste keer fade-kleuren geïntroduceerd voor de CARBON Zero. De kleur van het masker loopt van de ene helft van het gezicht naar de andere in verschillende tinten. Gewoonweg mega gaaf, en eigenlijk een noviteit op de markt.

Beschikbaar: vanaf eind zomer 2023 | Prijs: onbekend

VOOR JEUGD – PAINTBALL ROOKIE OPEN 2023

Op 16 september 2023 gaat het Paintball Rookie Open, waarschijnlijk het grootste juniorentoernooi voor paintballtoernooien in Duitsland, van start. Er zijn momenteel niet-geldprijzen met een totale waarde van ruim 8.000 euro te winnen en het startveld komt uit heel Duitsland. Geïnteresseerde juniorenteams kunnen zich nu inschrijven voor het toernooi. Daar maak je kennis met de toernooisport op professioneel niveau, maar dan op beginnersniveau.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 199,95

NIEUW VOOR DE MAGFED FRONT: EARMOR HEADSETS EN MEER

Met het merk EARMOR presenteren wij u nu een compleet assortiment op het gebied van radio en communicatie voor de MagFed- en scenariogebieden. Deze hoogwaardige en toch betaalbare producten zijn perfect compatibel met tactische helmen en andere uitrusting. Er zijn ook geschikte radio-adapters en andere accessoires. Radio en communicatie zijn de laatste jaren steeds belangrijker geworden op evenementen.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 89,95

SCHEDEL & CAMO – 20 NIEUWE PUSH UNITE-KLEUREN

PUSH geeft momenteel echt gas en heeft zijn Unite-masker opnieuw gelanceerd in felgekleurde camouflage- en schedelkleurvarianten. Echt coole kleuren en ontwerpen die ervoor zorgen dat je dit masker wilt. Als Duitse PUSH-distributeur brengen wij uiteraard alle modellen voor u naar Duitsland. De maskers bevinden zich al op de zeeroute en zouden ons binnenkort moeten bereiken. De actuele modelvarianten kunt u direct in de onlineshop bekijken.

Beschikbaar: vanaf juli 2023 | Prijs: vanaf € 279,95

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.