Koop hier carbon paintballmaskers

De fabrikant Carbon komt uit de VS en produceert hoogwaardige, ultralichte paintball-beschermingsmaskers. Van het instapmodel carbon OPR paintballmasker tot het gloednieuwe high-end model, het Carbon Zero Pro toernooimasker , deze fabrikant biedt voor elke smaak en elk budget het juiste product.

Het koolstof OPR-masker

De OPR is het voordelige instapmodel van Carbon Paintball. Dit masker is oorspronkelijk ontwikkeld voor gebruik op speelvelden en in de verhuur. Door de zeer hoge kwaliteit, het aangename draagcomfort en het brede scala aan kleuren en camouflagepatronen heeft het steeds meer zijn weg gevonden naar het gebied van paintball-beginners en is het nu een van de meest populaire beginnersmaskers. Door de goede beschikbaarheid van upgrades en accessoires, zoals verschillende kleuren thermobrillen, kan hij ook op vele manieren worden geüpgraded.

Het Carbon Zero Pro Paintball Thermisch Masker - Het ultieme lichtgewicht

In 2022 zal Carbon met zijn nieuwe ZERO Pro-masker de absolute high-end standaard zetten in de paintballtoernooisport. Geen enkel ander masker op de markt is zo licht en biedt zoveel functies en accessoires. Van het zeer goede draagcomfort, via het flexframe tot de maatkeuzemogelijkheid, werkelijk aan alles is gedacht. Alle details over het masker vind je ook in onze blogpost over het Carbon Zero Pro Mask . Voor ons een van de beste paintballmaskers op de markt op dit moment.