CYMA CM.127 Geavanceerde AEP Airsoft Pistool Complete Set (Zwart) <0.5 Joule / FSK14

CYMA_CM127_BLK_1 CYMA_CM127_BLK_2
SKU: 7701

129,95

Momenteel niet op voorraad
De levertijd bedraagt minimaal 10-14 dagen, als het artikel verkrijgbaar is bij de leverancier.
Product beschrijving

CYMA is een van de bekendste airsoftmerken uit China. Het heeft een lange geschiedenis in het leveren van hoogwaardige airsoftwapens en accessoires tegen betaalbare prijzen. In hun aanbod vinden we een ruim aanbod van de meest populaire replica sniper rifles, assault rifles, SMG's, shotguns en pistolen. Hun producten zijn goede instapkeuzes voor beginners en een goede basis voor eenvoudige aanpassingen om aan de behoeften van zelfs de meest ervaren persoon te voldoen.

De CM127 AEP is een van de bekendste modellen van het bedrijf. Het wapen is gemaakt van slagvast ABS en polymeer plastic en heeft binnenin een extra speciaal aangepaste metalen versnellingsbak. Hierdoor kan de speler kiezen tussen semi- en volautomatisch en krijgt hij een wapen met een instelbare hop-up.

In het CYMA-pistool in de Gen.3-versie is een Micro Mosfet geïnstalleerd en een bijpassende LiPo-batterij met 7,4 V is bij de levering inbegrepen. Dit zorgt voor een betere respons. De batterij kan direct via de balancer worden opgeladen met behulp van de meegeleverde USB-oplaadkabel. Afhankelijk van de staat van de batterij is de oplaadtijd 40 - 60 min. Aan de binnenkant zijn verbeteringen aangebracht aan de kunststof onderdelen zoals het mondstuk, de zuiger en de zuigerkop.

De versnellingsbak is bij aflevering nu voorzien van 6 mm stalen kogellagers.

De levering omvat een 7,4 V 550 mAh LiPo-batterij, een USB-oplaadadapter, een reinigingsstaaf, een snellader en test-BB's.

Details voor CYMA CM.127 Geavanceerde AEP:

Hop-up: verstelbaar

Systeem: AEP

Vuurmodus: semi- en volledig automatischMagazijncapaciteit: 30 ronden

Lengte: 205 mm

Lengte binnencilinder: 115 mm

Aansluiting: Mini T-stekker

Kaliber: 6 mm

MOSFET: Ja

Gewicht: 580 g

Energie: 0,5 joule max

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen