ASG CZ Scorpion EVO 3 A1 Karabijn Airsoft S-AEG (zwart)

Volgens de Duitse Wapenwet niet toegestaan onder 18 jaar.
CZ_Scorpion_EVO3_A1_Carbine-01 CZ_Scorpion_EVO3_A1_Carbine-02 CZ_Scorpion_EVO3_A1_Carbine-03
SKU: 7423

439,95

Weinig artikelen beschikbaar
Product beschrijving

Met de ASG CZ Scorpion EVO 3 A1 kwam enige tijd geleden het eerste volledig in Europa ontwikkelde en ook geproduceerde airsoftwapen op de markt. Er werd veel belang gehecht aan de juiste uitstraling, een authentiek geluid en het juiste gevoel. Natuurlijk speelde naast het uiterlijk ook de functionaliteit een doorslaggevende rol. De ASG CZ Scorpion EVO 3 A1 is dan ook een airsoft geweer dat gemakkelijk te gebruiken, te onderhouden en te upgraden is. Door de samenwerking van Action Sport Games en Ceská zbrojovka (CZ) kan samengevat worden gezegd dat deze airsoft replica op geen enkele manier onderdoet voor het origineel en dat alle details aanwezig zijn.

De versnellingsbak voor deze S-AEG is volledig door ASG in eigen beheer ontwikkeld. Het is een volledig nieuwe ontwikkeling van de behuizing, maar veel interne onderdelen zijn compatibel met de standaard V2 / V3-versnellingsbakken. De behuizing is op veel plaatsen versterkt en gemaakt van stabiel aluminium met behulp van het CNC-proces. Alle standaard gemonteerde componenten zijn zo afgesteld dat de versnellingsbak ook probleemloos een M130 afstemveer aankan. Dit is vooral interessant vanwege het snelwisselmechanisme met veer. Op deze manier kan de veer in minder dan een minuut worden vervangen. Het hoogtepunt van de EVO 3 is echter de ingebouwde ECU-schakeleenheid. De accuspanning wordt dus zonder handmatige schakelaar direct op de motor overgedragen. De EVO 3 heeft ook geen uitschakelhendel, omdat alles efficiënt wordt aangestuurd door de ECU. Verdere voordelen van de elektronische besturingseenheid zijn de bewaking van de accuspanning, wat belangrijk is voor LiPo-accu's, een extra korte triggerweg en het voorkomen van de gevreesde versnellingsblokkering. Als motor is een ASG Ultimate Basic motor ingebouwd, die zorgt voor een betrouwbare opwinding van de veer. Net als een echt pistool stopt de EVO 3 met vuren wanneer het magazijn leeg is en moet de schuifvergrendeling worden geactiveerd nadat een herladen magazijn is geplaatst.

Net als de andere modellen wordt de ASG-versie geleverd met een opvouwbare kolf, een Picatinny-rail en een verstelbare hop-up-eenheid. In de karabijnversie vinden we ook 3 M-Lok-poorten op de 3 en 6 uur-positie en 6 M-Lok-poorten op de 9 uur-positie. Daarnaast hebben we hier een hele lange loop, wat het wapen vooral op grote velden aantrekkelijker maakt.

Technische specificaties:

Hop-up: verstelbaar

Vuurmodus: semi-automatisch

Energie: ca. 1,8 joule

Magazijncapaciteit: 75 ronden

Lengte: 615-815 mm

Lengte binnencilinder: 407 mm

Aansluiting: T-stekker (decanen)

Kaliber: 6 mm

MOSFET: Ja

Gewicht: 2675 g

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen