Armotech 1,3 liter paintball HP systeem (300 bar)

SKU: PBS-B-A13

239,95

Armotech 0,8L HP Flasche
HP Regulator

239,95

Op voorraad
Product beschrijving

Armotech HP-flessen behoren tot de lichtste HP-flessen op de markt. Met slechts 980 gram weegt de 1,3 liter versie van deze fles al minder dan de meeste 1,3 liter composietflessen en is slechts zo groot als een 1,1 liter fles.

Alle Armotech-flessen hebben niet alleen de Europese PI-goedkeuring, de Duitse Tüv certificeert ook de veiligheid van de lichtgewicht. De barstdruk van de fles is 1000 bar, dus de fles van Armotech voldoet ruimschoots aan de eisen. Vooral bij HP-flessen die in de sport worden gebruikt, is veiligheid de belangrijkste eigenschap. De fles kan niet versplinteren of exploderen als de barstdruk wordt overschreden, omdat de fles zo is ontworpen dat deze op een gecontroleerde manier scheurt, waardoor de druk kan ontsnappen. De roestvrijstalen inliner maakt deze hoge stabiliteit mogelijk en voorkomt bovendien corrosie in elke omgeving. Dankzij het gepatenteerde ontwerp en het nieuwe fabricageproces kunnen wij u deze hoge kwaliteit bieden en flessen met het geregistreerde EN-nummer 12245 een levensduur van 10 jaar geven.

De ideale combinatie van groot volume en laag gewicht.

Armotech-flessen zijn de enige flessen op de markt die een hoogwaardige roestvrijstalen kern hebben, waardoor de flessen lichter en toch duurzamer kunnen worden gemaakt.

Selecteer de regelaar als u dat wenst!5,0
Gebaseerd op 1 beoordeling
5 sterren
100
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-1 van 1 beoordeling
  1. Hält bei voller Ladung 4 turnierunden
    Angenehme Form
    Super leichtes Gewicht
    Der Regulator erfüllt seinen Zweck und hält dicht

    (0) (0)
Een beoordeling toevoegen

Annuleer