APS TTI Combat Master Co2 Airsoft-pistool (zwart)

Volgens de Duitse Wapenwet niet toegestaan onder 18 jaar.
APS_Combat_Master_Black-01-jpg APS_Combat_Master_Black-02.jpg APS_Combat_Master_Black-03.jpg APS_Combat_Master_Black-04.jpg APS_Combat_Master_Black-05.jpg APS_Combat_Master_Black-06.jpg APS_Combat_Master_Black-07.jpg APS_Combat_Master_Black-08.jpg APS_Combat_Master_Black-09.jpg APS_Combat_Master_Black-10.jpg
SKU: 8247

269,95

Op voorraad
Product beschrijving

APS Limited werd in 2001 in Honk Kong opgericht en is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van airsoftwapens en accessoires. Hoewel hun producten in China worden gemaakt, worden alle ontwerpen, kwaliteitscontroles en beheer uitgevoerd door medewerkers in Hong Kong. Het doel van APS is om haar klanten te voorzien van hoogwaardige, innovatieve producten tegen een betaalbare prijs. Ze ontwikkelen en verbeteren voortdurend hun originele producten om aan de behoeften van alle klanten te voldoen.

Met de Custom Combat Master brengt APS Airsoft in samenwerking met EMG een moderne custom airsoft replica van het scherpe Combat Master-pistool op de markt. Een bijzonder hoogtepunt van het pistool is de volledig gelicentieerde schuif, die alle originele Taran Tactical Innovations (TTI) markeringen heeft. Het sledeontwerp is nog bekend uit de JW-films en wordt in deze vorm gebruikt in het tweede deel. Zoals gebruikelijk bij de nieuwe APS airsoft pistolen is ook dit pistool voorzien van het zogenaamde dual power firing system. Wat vooral opvalt aan de handgreep zijn de volgens het meanderproces bewerkte oppervlakken, die zorgen voor een bijzonder slipvaste grip en een perfecte individuele look. De structuur is vooral merkbaar bij slechte weersomstandigheden. Het magazijn is goed geïntegreerd in het Omega-frame en zorgt ervoor dat magazijnwissels sneller verlopen. Deze trechtervormige vorm versnelt het magazijnwisselen, omdat het magazijn altijd netjes en snel in de magazijnbak kan worden geplaatst. Het hoogtepunt van dit pistool is natuurlijk de schuif, die precies is gemaakt van CNC-gefreesd aluminium. Het bekende ontwerp is tot in detail gebaseerd op het originele TTI Combat Master-pistool. Vooral door de licentie van Taran Tactical Innovations vallen de vele originele logo’s en labels direct op en zijn ze prachtig gelaserd of gegraveerd. Een opvallend contrastdesign ontstaat bovendien door de matte en glanzende oppervlakteafwerking.

In combinatie met de ingebouwde 6,03 mm chromoly stalen binnenloop bereikt de TTI Combat Master een zeer goed schietpatroon en, met 0,20 BBs, een output van maximaal 1,2 joule.

Voor gebruik zijn nog steeds conventionele Co2-capsules van 12 g nodig.

Details:

Hop-up: verstelbaar

Opnamemodus: halfautomatisch

Magazijncapaciteit: 34 ronden

Lengte binnenloop: 118 mm

Lengte: 230 mm

Kaliber: 6 mm

Gewicht: 987 g

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen