APS Noveske 7.94" SBR Airsoft S-AEG (zwart)

Volgens de Duitse Wapenwet niet toegestaan onder 18 jaar.
Noveske_SBR_black-01-jpg Noveske_SBR_black-02.jpg Noveske_SBR_black-03.jpg Noveske_SBR_black-04.jpg Noveske_SBR_black-05.jpg Noveske_SBR_black-06.jpg Noveske_SBR_black-07.jpg
SKU: 8092

379,95

Op voorraad
Product beschrijving

Als u een wapenliefhebber bent, moet u het merk “Noveske” kennen. Noveske Rifleworks LLC werd in 2001 opgericht door John Noveske, een in de VS gevestigd bedrijf dat vooral bekend staat om de productie van kleine vuurwapens en onderdelen daarvan.

Noveske Rifleworks airsoft replica, ontstaan door de fusie van de twee bekende airsoftbedrijven APS Airsoft en EMG (Evike Manufacturing Group). Terwijl APS verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van het geweer, zorgde EMG ervoor dat de airsoft-replica ook een Noveske Rifleworks-licentie waardig was. Het resultaat is het volledig gelicentieerde en zeer hoogwaardige airsoft-model van het scherpe Gen. 4 Shorty 7,94 inch geweer.

Naast de Noveske Rifleworks-licentie en de zeer hoogwaardige productie is de airsoft-versie ook uitgerust met de nieuwe eSilver Edge Gearbox. Naast veel versterkte onderdelen is deze versnellingsbak voorzien van een SDU V2.0 microchip met MosFet (vergelijkbaar met G&G ETU serie). De twee componenten besturen de elektrische trigger en stoppen de stroomvoorziening bij problemen om schade aan de elektronica te voorkomen. De halfautomatische schietaandrijving met de af fabriek gemonteerde componenten bereikt een schietvermogen van maximaal 1,3 joule.

De buitencilinder van de APS Noveske Shorty Gen. 4 is uit één stuk en volledig gemaakt van aluminium. De aluminium handguard wordt geleverd in het volledig gelicentieerde Noveske Rifleworks NSR-ontwerp en is ongeveer 9,75 inch lang. Door de licentie staan de originele logo’s op de juiste plekken en zijn ze diep gegraveerd. Dankzij het moderne M-LOK-montagesysteem met drie hoeken kunnen verschillende accessoires worden bevestigd, bijvoorbeeld een voorhandgreep of railafdekkingen uit de aftermarket.

De twee hoofdbehuizingsdelen zijn gemaakt van aluminium en zijn zeer gedetailleerd en robuust en voorzien van het speciale Noveske-ontwerp. Dankzij de licentie staan alle logo's en letters van Noveske Rifleworks op de daarvoor bestemde plaatsen. De in de onderste behuizing ingebouwde magwell, die als een soort trechter fungeert, maakt het wisselen van magazijnen eenvoudiger en sneller. Voor de handgreep is een EMG-variant gebruikt. Deze is gemaakt van polymeercomposiet kunststof en ligt zeer goed vast dankzij de geïntegreerde structuur en de verhoogde beverstaart.

Zoals hierboven al vermeld is de Noveske Shorty Gen. 4 uitgerust met de huidige eSilver Edge Gearbox. APS had flink wat ontwikkeltijd nodig voor de eerste versnellingsbak met volledige microchipcontrole van APS Airsoft. De speciaal ontwikkelde SDU-microchip-besturingseenheid is verantwoordelijk voor de besturing - hier in versie 2.0. Bij problemen binnen de versnellingsbak, zoals een tandwieldefect, kortsluiting etc., wordt hierdoor de stroomtoevoer naar de motor uitgeschakeld, zodat er geen verdere schade kan ontstaan. Nadat het probleem is opgelost, wordt een reset uitgevoerd door de accu los te koppelen en weer aan te sluiten.

De eSilver Edge-versnellingsbakbehuizing zelf werd volledig versterkt door APS. Verder is de kast volledig gepolijst zodat de wrijving op de interne delen zo laag mogelijk is. 8 mm metalen lagers, een stalen tandwielset en een aluminium mondstuk zorgen bovendien voor een betrouwbare schietfunctie. Een kogelgelagerde zuigerkop en veergeleider zijn eveneens standaard. De ingebouwde zuiger is voorzien van een complete rij stalen tanden, wat een betrouwbare werking garandeert. Om een grotere nauwkeurigheid te bereiken in vergelijking met veel andere fabrikanten, wordt af fabriek ook een precisie-binnencilinder van 6,03 mm geïnstalleerd. Om het trefpatroon te verbeteren is de geweerserie uitgerust met een uit één stuk bestaand metalen hop-up systeem.

Gegevens voor APS Noveske SBR S-AEG:

Hop-up: verstelbaar

Energie: ca. 1,3 joule

Opnamemodus: halfautomatisch

Magazijncapaciteit: 150 ronden

Lengte: 755 mm

Lengte (opgevouwen): 670 mm

Lengte binnenloop: 229 mm

Draad: 14 mm CCW

Motor: lang

Aansluiting: T-stekker (Deans)

Kaliber: 6 mm

MOSFET: Ja

Versnellingsbakversie: v2

Gewicht: 2355g

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen