G&G Knight's Bewapening SR15 E3 Mod2 Airsoft S-AEG (zwart)

Volgens de Duitse Wapenwet niet toegestaan onder 18 jaar.
G-G_Knights-Armament_SR15-02 G&G_Knights-Armament_SR15-01 G&G_Knights-Armament_SR15-03 G&G_Knights-Armament_SR15-01 G&G_Knights-Armament_SR15-03
SKU: 6118

479,95

Weinig artikelen beschikbaar
Product beschrijving

G&G, opgericht in Taiwan in 1986, is een ervaren ontwerper en fabrikant van replica airsoft en accessoires. Vanaf de eerste replica is hun doel innovatie en hoge kwaliteit, om zelfs aan de meest veeleisende klantbehoeften te voldoen. Tegenwoordig zetten ze hun nalatenschap voort door nieuwe soorten unieke opvallende airsoftwapens te ontwikkelen met de hoogste kwaliteitscontrole.

Deze elektrisch aangedreven airsoft op het SR15-platform is de combinatie van G&G's nieuwste versnellingstechnologie, hun gerespecteerde, duurzame bouwkwaliteit en een volledig gelicentieerd ontwerp van Knight's Armament Corporation, die sinds 1982 vuurwapens produceert voor militair, wetshandhavings- en civiel gebruik.

Versie 2 van de Electronic Trigger Unit (ETU) die nieuw is geïnstalleerd in de Knight's Armament SR15 is bijna 50% kleiner dan voorheen en zorgt voor een nog snellere respons en een extreem hoge vuursnelheid. Vervelende versnellingsstoringen behoren eindelijk tot het verleden, hoe snel de trekker ook achter elkaar wordt overgehaald. Daarnaast biedt de ETU, in tegenstelling tot veel andere S-AEG's, een schoon drukpunt waarbij het schot altijd op dezelfde plek breekt. De technisch sterk verbeterde G2-versnellingsbak van de Knight's Armament SR15 biedt een veersnelwisselsysteem. De versnellingsbak moet echter voor gebruik van het wapen worden verwijderd. Een aluminium mondstuk met twee O-ringen zorgt voor een optimale afdichting en een bijzonder constante energie. Ook de cilinderkop, eveneens van aluminium, is voorzien van twee O-ringen. De G2-versnellingsbak is ongeveer 70% dikker en hoger dan de normale versnellingsbak die G&G gebruikt in de modellen uit de CM16- en GC16-serie. Dit verhoogt de stabiliteit en duurzaamheid aanzienlijk. Ook het conische tandwiel is opnieuw ontworpen en vermindert de warmteontwikkeling en verhoogt de prestaties. Een bijzonder hoogtepunt van de Knight's Armament SR15 is het zogenaamde G&G Firearm Simulation System. Dit zorgt ervoor dat je alleen kunt schieten als er daadwerkelijk een magazijn in het geweer zit en deze gevuld is met BB's. Het empty mag detectiesysteem voorkomt lege shots en zorgt zo voor een veel realistischer gevoel. Bovendien kan door dit systeem de levensduur van de versnellingsbak aanzienlijk worden verlengd.

Uiterlijk wordt dit geweer gekenmerkt door een robuuste constructie van hoogwaardig CNC-gefreesd aluminium en legeringen. De handbescherming is een CNC-gefreesd aluminium ontwerp met M-LOK, een 20 mm RIS-bovenrail over de volledige lengte en QD-sling-aansluitingen aan weerszijden voor snelle bevestiging of verwijdering van een draagriem. De bovenste ontvanger heeft ook een volledig metalen constructie en is voorzien van een 20 mm bovenrail voor optica met een set opvouwbare vizieren, evenals tweehandige bedieningselementen en Knight's Armament-markeringen. De onderste ontvanger heeft aan beide zijden bedieningselementen voor de vuurkeuzeschakelaar, de magazijnontgrendeling. Dit maakt hem geschikt voor zowel links- als rechtshandigen. De achterkant van het geweer is uitgerust met een in lengte verstelbare kraankolf.

Wij raden aan om voor deze S-AEG hoogwaardige 11,1V LiPo-accu's te gebruiken.

Details voor G&G Kight's bewapening SR15 S-AEG:

Kaliber: 6 mm BB

Hop-up: verstelbaar

Energie: ca. 1,5 joule gemeten met 0,20 g BB's

Vuurmodus: semi-automatisch

Magazijncapaciteit: 90 ronden

Lengte: 910 mm

Lengte (ingeklapt): 820 mm

Binnenlooplengte: 380 mm

Draad: 14 mm tegen de klok in

Verbinding: Mini Tamiya

Kaliber: 6 mm

MOSFET: Ja

Versnellingsbakversie: v2 Custom

Gewicht: 3,0 kg

5,0
Gebaseerd op 1 beoordeling
5 sterren
100
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-1 van 1 beoordeling
  1. Die G&G SR15 E3 Mod2 ist ein absolutes Must-Have für jeden Airsoft-Liebhaber! Die Verarbeitung ist top und die Performance zeigt sich beeindruckend auf dem Feld.

    (0) (0)
Een beoordeling toevoegen

Annuleer