APS Falkor Defense Recce Airsoft S-AEG (grijs)

Volgens de Duitse Wapenwet niet toegestaan onder 18 jaar.
Falkor_Defense_Recce_grey-01-jpg Falkor_Defense_Recce_grey-02.jpg Falkor_Defense_Recce_grey-03.jpg Falkor_Defense_Recce_grey-04.jpg
SKU: 8138

449,95

Weinig artikelen beschikbaar
Product beschrijving

De Falkor Defense Recce S-AEG van APS biedt de operator een lichtgewicht en nauwkeurig alternatief voor traditionele geweren met zwaardere loop. De Recce is doordrenkt van geschiedenis en werd oorspronkelijk ontwikkeld door wapensmeden van het US Navy SEAL Team en later door het Naval Surface Warfare Center, Crane Division (vaak de NSWC-Crane of Crane genoemd) zelf, om te voorzien in de SEAL Recon Rifle. ontwikkeld. Bedoeld voor sluipschutters met een draagbaar, lichtgewicht en nauwkeurig wapen dat dodelijker is dan een standaard M4-karabijn. Het SEAL Recon Rifle wordt ook wel de Recce genoemd. FALKOR heeft het zwaardere loopconcept van de Recce overgenomen en het oorspronkelijke concept verbeterd. Het eindresultaat is een AR15 die ongeëvenaard is qua nauwkeurigheid en betrouwbaarheid.

De Falkor Defense Recce van APS is voorzien van een metalen boven- en onderontvanger. Met zijn uitgebreide tactische ontwerp is deze ontvanger ongeëvenaard. Naast het unieke ontwerp van de Falkor is bijna elk onderdeel tweehandig, inclusief de magazijnvergrendeling, de ontgrendeling van de grendel, de vuurkeuzehendel en een Falkor Mach 15 Ambi oplaadhandvat die ook aanwezig is om de premium uitstraling van dit geweer compleet te maken. Met een superdynamische, rechte trekker met 3 pistolen kan de operator een unieke en snelle vuursnelheid bereiken. De uitlopende Magwell heeft groeven aan de voorkant voor gebruikers die de voorkeur geven aan een Magwell-stijl grip voor hun geweer. Er moet ook worden opgemerkt dat de bovenste ontvanger een unieke stijl heeft die visueel verschilt van alle andere M4-varianten op de markt. Verderop vindt u een verzonken bovenrail die leidt naar Falkor's Tyranny Free-Float 14.6 M-LOK-handuard, waardoor de eindgebruiker alle M-LOK-compatibele accessoires en railsegmenten kan installeren.

Binnenin is de Falkor Recce voorzien van een versterkte versnellingsbak die nauwkeurig is gepolijst en getest om lage hitte- en wrijvingscoëfficiënten te garanderen. 8 mm roestvrijstalen kogellagers, een soepele trekker, een kogelgelagerde veergeleider en een hoogwaardige stalen tandwielset zorgen ervoor dat de interne onderdelen van de Falkor Recce harmoniëren met de uitstekende externe delen van dit geweer. De speciaal voor deze replica ontwikkelde "eSilver Edge" V2 versnellingsbak zorgt voor een stabiele en betrouwbare werking. Naast veel versterkte onderdelen is deze versnellingsbak voorzien van een SDU V2.0 microchip met MosFet (vergelijkbaar met G&G ETU serie). De twee componenten besturen de elektrische trigger en stoppen de stroomvoorziening bij problemen om schade aan de elektronica te voorkomen.

Details voor Falkor Defense Recce S-AEG:

Hop-up: verstelbaar

Energie: ca. 1,3 joule

Opnamemodus: halfautomatisch

Magazijncapaciteit: 120 ronden

Lengte: 845 mm

Lengte binnenloop: 430 mm

Draad: 14 mm CCW

Motor: lang

Aansluiting: T-stekker (decanen)

Kaliber: 6 mm

MOSFET: Ja

Versnellingsbakversie: v2

Gewicht: 2800g

Productvideo voor APS Falkor Defense Recce Airsoft S-AEG (grijs)

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen