APS Falkor Defense Blitz SBR Airsoft S-AEG (zwart)

Volgens de Duitse Wapenwet niet toegestaan onder 18 jaar.
Falkor_Defense_Blitz-02-jpg Falkor_Defense_Blitz-01.jpg Falkor_Defense_Blitz-03.jpg Falkor_Defense_Blitz-04.jpg Falkor_Defense_Blitz-05.jpg Falkor_Defense_Blitz-06.jpg Falkor_Defense_Blitz-07.jpg
SKU: 8112

399,95

Op voorraad
Product beschrijving

De Falkor Blitz SBR vertegenwoordigt de nieuwste technische ontwikkelingen in moderne sportgeweren en beschikt over ongeëvenaarde controle en betrouwbaarheid. Gecombineerd met de op maat ontworpen grendeldragergroep en verstelbare Blast Cap-mondingsrem, evenals gespiegelde, tweehandige bedieningselementen, vertegenwoordigt de Flash een doorbraak in AR-ontwerp, resulterend in de meest betrouwbare SBR op de markt. Elk onderdeel is speciaal ontworpen voor de professionele eindgebruiker en vervaardigd op het hoofdkantoor van FALKOR in Montana, met inachtneming van de toleranties van de lucht- en ruimtevaartindustrie.

De Falkor Defense Blitz SBR van APS is voorzien van een metalen boven- en onderontvanger. Met zijn uitgebreide tactische ontwerp is deze ontvanger ongeëvenaard. Naast het unieke ontwerp van de Falkor is bijna elk onderdeel tweehandig, inclusief de magazijnvergrendeling, de ontgrendeling van de grendel, de vuurkeuzehendel en een Falkor Mach 15 Ambi oplaadhandvat die ook aanwezig is om de premium uitstraling van dit geweer compleet te maken. Met een superdynamische, rechte trekker met 3 pistolen kan de operator een unieke en snelle vuursnelheid bereiken. De uitlopende Magwell heeft groeven aan de voorkant voor gebruikers die de voorkeur geven aan een Magwell-stijl grip voor hun geweer. Er moet ook worden opgemerkt dat de bovenste ontvanger een unieke stijl heeft die visueel verschilt van alle andere M4-varianten op de markt. Verderop vindt u een verzonken bovenrail die leidt naar Falkor's Tyranny Free-Float 11.5 M-LOK-handuard, waardoor de eindgebruiker alle M-LOK-compatibele accessoires en railsegmenten kan installeren.

Binnenin is de Falkor Blitz SBR voorzien van een versterkte versnellingsbak die nauwkeurig gepolijst en getest is om lage hitte- en wrijvingscoëfficiënten te garanderen. 8 mm roestvrijstalen kogellagers, een soepele trekker, een kogelgelagerde veergeleider en een hoogwaardige stalen tandwielset zorgen ervoor dat de interne onderdelen van de Falkor Recce harmoniëren met de uitstekende externe delen van dit geweer. De speciaal voor deze replica ontwikkelde "eSilver Edge" V2 versnellingsbak zorgt voor een stabiele en betrouwbare werking. Naast veel versterkte onderdelen is deze versnellingsbak voorzien van een SDU V2.0 microchip met MosFet (vergelijkbaar met G&G ETU serie). De twee componenten besturen de elektrische trigger en stoppen de stroomvoorziening bij problemen om schade aan de elektronica te voorkomen.

Details voor Falkor Defense Blitz SBR S-AEG:

Hop-up: verstelbaar

Energie: ca. 1,5 joule

Opnamemodus: halfautomatisch

Magazijncapaciteit: 150 ronden

Lengte: 745 mm

Lengte binnenloop: 290 mm

Draad: 14 mm CCW

Motor: lang

Aansluiting: T-stekker (decanen)

Kaliber: 6 mm

MOSFET: Ja

Versnellingsbakversie: v2

Gewicht: 2600g

Productvideo voor APS Falkor Defense Blitz SBR Airsoft S-AEG (zwart)

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen