G&G Firehawk HC-05 AEG Airsoft aanvalsgeweer (zwart) <0,5 joule / FSK14

G-G_Firehawk_HC05 G&G_Firehawk_HC05-02 G&G_Firehawk_HC05-02
SKU: 5122

259,95

Weinig artikelen beschikbaar
Product beschrijving

G&G, opgericht in Taiwan in 1986, is een ervaren ontwerper en fabrikant van replica airsoft en accessoires. Vanaf de eerste replica is hun doel innovatie en hoge kwaliteit, om zelfs aan de meest veeleisende klantbehoeften te voldoen. Tegenwoordig zetten ze hun nalatenschap voort door nieuwe soorten unieke opvallende airsoftwapens te ontwikkelen met de hoogste kwaliteitscontrole.

De G&G Firehawk HC-05 is een berucht CQB-beest!

Motor met hoog koppel, tandwielen met twee sectoren, een zuiger met een volledig stalen rij tanden en 8 mm keramisch versterkte kogellagers zorgen voor betrouwbaarheid. De AEG is ontworpen voor een hoge vuursnelheid. Met een aanbevolen 7,4 V LiPo-batterij haalt de Firehawk HC-05 ongeveer 30 ronden per seconde . Dit maakt het verreweg het snelste in serie gebouwde airsoftpistool ter wereld. De Firehawk HC-05 wordt gekenmerkt door zijn volledig automatische modus.

Ondanks zijn vermogen van "slechts" 0,5 joule, zijn dankzij de eenvoudig instelbare G&G metalen hop-up reikwijdtes tot 45 meter niet ongewoon. De Amplifier mondingsbrandklep geeft het wapen een unieke geluidskarakteristiek. De schroefdraad op de buitenste cilinder is een 14 mm CCW. Het lichaam en de handbescherming zijn gemaakt van vezelversterkte kunststof. Zoals bekend is de kwaliteit zeer hoog.

Een 7,4 V LiPo-batterij is vereist om te spelen ( niet inbegrepen!).

Details:

Hop-up: verstelbaar

Opnamemodus: Volledig automatisch (geen semi!)

Magazijncapaciteit: 300 ronden

Lengte: 640 mm

Lengte (ingeklapt): 550 mm

Binnenlooplengte: 120 mm

Draad: 14 mm tegen de klok in

Kaliber: 6 mm

Energie: ca. 0,5 joule

Versnellingsbakversie: V2

Gewicht: 2,1 kg

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen