KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
XRCS Sportswear- Nu nieuw op Paintballsports.de
maandag december 23, 2019

De nieuwe, goedkope paintball-truien van XRCS zijn er!

Omdat we altijd op zoek zijn naar de beste nieuwe producten voor de paintballscene, hebben we in 2020 iets compleet nieuws en heel interessants voor je. Het nieuwe merk XRCS biedt hoogwaardige sportkleding in de nieuwste designs tegen een meer dan eerlijke prijs.

XRCS Tournament Jersey – Het nieuwe paintballshirt voor iedereen…

XRCS heeft een trui aangekondigd als het eerste nieuwe product voor 2020 . Deze is verkrijgbaar in 5 kleurvarianten en biedt een relatief eenvoudig ontwerp. Er is bewust gekozen voor het ontwerp omdat het een zo breed mogelijke doelgroep op paintballgebied moet aanspreken. Daarnaast hebben de truien verschillende open ruimtes op de borst, rug en in het armgedeelte. Je kunt het model dus niet alleen als goedkoop trainingsshirt gebruiken, maar met een beetje nabewerking ook een echt teamshirt maken. XRCS Paintball Jersey hier kaufen

Wat kunnen we nog meer verwachten van XRCS?

Helaas is er op dit moment nog heel weinig bekend over toekomstige projecten. Voor zover wij weten wil het merk zich breed positioneren en zal het zijn producten niet alleen in de paintballsport aanbieden. Voor zover wij weten, zijn er nog meer producten voor de sporten voetbal, MMA en boksen gepland. Daarnaast een ruim assortiment sportartikelen voor hardlooptraining en meer.

De paintballdivisie is zeker een van de kernassortimenten. We kijken dus al uit naar verdere nieuwe producten zoals battlepacks, handschoenen en misschien ook paintballbroeken . Het wordt in ieder geval interessant om te zien wat er de komende tijd nog meer van dit jonge maar zeer innovatieve merk te verwachten is.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.