KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
X-Days Paintballbeurs bij Paint Xtreme & Magfed.de
maandag november 19, 2018

De X-Days – de grootste paintballbeurs van Duitsland

Jaar na jaar vindt in het rustige Waldems im Taunus de grote X-Days paintballbeurs plaats.

Organisator en Paint Xtreme- baas Lars Herzig nodigt je altijd uit voor dit evenement in het eerste weekend van december. Jaar na jaar reizen ongeveer 1.000 paintballliefhebbers uit heel Duitsland naar de Midden-Duitse provincie om te zien wat er nieuw is in de scene , om oude vrienden te ontmoeten en om buiten het spel een voorproefje van paintball te krijgen.

X-Days bestaat inmiddels ruim 10 jaar en het evenement is gestaag gegroeid. Vanwege de ruimtelijke beperkingen ter plaatse bereikt het evenement echter al enkele jaren zijn capaciteitsgrenzen en is het daarom altijd volgeboekt.

Stand na stand en exposant na exposant ter plaatse. Tussendoor komen paintballspelers uit de hele Bondsrepubliek 2 dagen lang samen op zoek naar koopjes en de nieuwste spullen.

Gratis toegang tot de grootste paintballbeurs van Duitsland!

Hoe het werkt? – Heel simpel, je moet er gewoon heen…

Als evenement uit de scene zijn de X-Days in principe gratis voor de scene, je hoeft dus geen entree te betalen.

Goedkoop shoppen op de X-dagen – zo kun je écht besparen!

Als u uw uitrusting aan het einde van het jaar wilt upgraden en op zoek bent naar een echte scherpe prijs , krijgt u ter plaatse waar voor uw geld. Zoals reeds vermeld biedt de organisator gratis toegang, maar je kunt zogenaamde zilveren, gouden en platina tickets kopen. Deze hebben een iets hogere entreeprijs, waarvoor je vervolgens maar liefst 15% korting krijgt op paintballmateriaal bij alle stands.

Op vertoon van uw toegangsbewijs ontvangt u direct op de stand een speciale prijs op uw nieuwe paintballuitrusting.

Daarnaast zijn er altijd veilingen vanaf 1 euro die gepromoot worden op het podium en uiteraard een grote loterij met mooie prijzen. Er is werkelijk voor ieder wat wils qua aanbod en entertainment.

X-Days Paintball Fair – Mogelijk gemaakt door Paint Xtreme en Magfed.de

De X-Days worden georganiseerd door Lars Herzig, de eigenaar van de paintballonlineshops Paint-Xtreme en Magfed.de . Wat oorspronkelijk begon als een eigen evenement, is geleidelijk uitgegroeid tot de grootste vakbeurs voor paintballuitrusting in Duitsland en heeft een stevige basis verworven.

De paintballwinkel Paint Xtreme is een van de oudste paintballwinkels van Duitsland, zoals velen van jullie zeker weten. De relatief kleine winkel in Waldems is de basis voor de webshops van de twee merken Paint Xtreme en Magfed.de

De paintball onlineshop MagFed.de werd pas in 2017 opgericht en heeft de MagFed paintballmarkt als doelgroep. Hier worden de merken First Strike , Tippmann , Milsig en andere op tijdschriften gebaseerde paintballmarkers op de voorgrond gezet en op de markt gebracht. Gewoon een paintball-onlinewinkel voor MagFed-spelers.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.