KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
WOP test de nieuwe FID Magazines
dinsdag december 22, 2020

Het nieuwe FID Magazine in de WOP-producttest

Het team van World of Paintball, en vooral de broers Kai en Henner, is bij velen van jullie waarschijnlijk bekend van hun YouTube-kanaal. De twee veld- en winkeluitbaters maken al enkele maanden video's over de sport op hun kanaal, waarin ze onder meer nieuwe producten op de proef stellen.

Deze keer is het het gloednieuwe Flint Instrument Design – FID Magazine. In de nieuwste video legt Henner uit wat de nieuwe Dye DAM- en EMF100-magazines kunnen en welke kinderziektes de 1.0-versie helaas nog heeft. Gelukkig hebben Henner en zijn team ook een oplossing paraat en leggen ze niet alleen uit hoe je de kleine fouten van de eerste batch in een paar eenvoudige stappen kunt herstellen, maar laat hij je ook een paar interessante upgrade- en tuning-opties zien voor het FID-magazine.

Voor alle FID Magazine-spelers bevat deze video ongeveer 20 minuten aan informatie die niet alleen het bekijken waard is, maar ook echt interessant. Veel plezier met kijken.

Klik hier voor de FID-video van het Weekend Worrior YouTube-kanaal

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.