Paintball Red Dot vizier van Delta Six

Als je op zoek bent naar een Paintball Red Dot vizier, dan kunnen we het premium merk Delta Six aanbevelen. Op zoek naar een Paintball Red Dot-aanbeveling komen steeds meer spelers deze aanbieder tegen. De reden ligt simpelweg in de extreem goede prijs-prestatieverhouding en de grote keuze aan producten. Het Delta Six Red Dot vizier voor paintball markers is verkrijgbaar in meer dan tien verschillende designs en kleuren. Koop hier nu een Red Dot vizier en bespaar geld.

Onze Paintball Red Dot-aanbeveling

Voor nieuwkomers raden we over het algemeen een goedkoop Red Dot-vizier aan. Modellen met een groot richtkruis zijn bijzonder geschikt voor paintballsporten, omdat het paintballmasker, dat je om veiligheidsredenen in het spel moet dragen, ervoor zorgt dat je met je ogen niet zo dicht bij het vizier kunt komen. Een zeer duidelijke Paintball Red Dot-aanbeveling is daarom van toepassing op ons 40 mm Green-Red Dot-vizier voor 20 mm Weaver-rails . Dit model past niet alleen op alle gangbare 20m Weaver Rails, het is ook eenvoudig in gebruik en heeft een tweekleurige verlichte stip die in vijf helderheidsniveaus kan worden aangepast aan de lichtomstandigheden van de omgeving.

Daarom is een red dot laservizier verboden in Duitsland!

Er zijn speciale Red Dot-varianten die een geïntegreerde laser hebben. Wat er in Hollywood-films verdomd cool uitziet, is helaas ten strengste verboden in Duitsland. Hierbij geldt het principe dat alles wat het doelwit verlicht niet op een wapen mag worden gemonteerd. Naast lasers vallen onder deze regeling ook zaklampen of stroboscooplampen. Om deze reden zult u geen Paintball Red Dot Laser Visor vinden om te kopen in onze online shop.

De bijzonderheden van de Red Dot Sight

Veel klanten vragen ons wat de Paintball Red Dot Sight precies zo bijzonder maakt en waarom hij zo gemakkelijk in gebruik is. De reden is het type richtkruis. De Paintball Red Dot Sight wordt ook wel Holosight genoemd. De reden is dat hoewel het richtpunt slechts met één oog wordt gezien, men het gevoel heeft dat het ook voor het andere oog wordt geprojecteerd. Zo kun je tijdens het fotograferen beide ogen open houden en meer van de omgeving zien. Een duidelijk, tactisch voordeel op het veld.