DELTA SIX HDR33A Compact Groen/Red Dot Vizier (20mm Rail) - zwart

SKU: PSH-2282

79,95

In stock
Stuk
Share us
Beschrijving van het product

Het HDR33A Compact Green/Red Dot vizier is zeer compact, klein en robuust. Hij past perfect op elk type marker/wapen, zelfs met een hopper.

De VHDR33A Compact heeft 4 verschillende richtkruizen (dradenkruis, verlichte stip, dradenkruis met verlichte stip en verlichte stip met cirkel) die ook traploos in de kleuren ROOD en GROEN kunnen worden ingesteld. Bijzonder opmerkelijk is de traploze verstelbaarheid van de verlichte stip. Andere vizieren hebben meestal verschillende vaste helderheidsniveaus die de gebruiker kan selecteren. Bij dit model kan de helderheid van het dradenkruis traploos worden aangepast, vergelijkbaar met een lichtschakelaar met een dimmer.

De verschillende kleuropties maken het vizier even geschikt voor dag- als nachtspellen. Groen wordt het best gebruikt voor games in de schemering of 's nachts. Rood daarentegen is overdag voordelig.

Het vizier is volledig verstelbaar op de verticale en laterale as en heeft een 20 mm Weaver-bevestiging, zodat het gemakkelijk op alle 20 mm Weaver-machines past.

Technische specificaties:

Lengte ongeveer 8cm

Hoogte ongeveer 5,5 cm

Gewicht ca. 160 g (inclusief batterij)

Volledig metalen uitvoering

Levering inclusief gereedschap en reinigingsdoekje voor het vizierglas.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *