KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Wij leggen je de Hammerhead lopen uit
vrijdag maart 16, 2018

Hammerhead paintballvaten kunt u kopen bij Paintball Sports

Wij zijn al jaren een van de grootste Hammerhead paintballwinkels van Duitsland. Bij ons krijgt u het gehele assortiment inclusief alle accessoires en innovaties van de bekende vatenfabrikant uit de VS.

Geen enkele andere fabrikant van paintball-stemvaten heeft de afgelopen jaren een vergelijkbare groei doorgemaakt. Het succes van het merk Hammerhead is duidelijk te danken aan de kwaliteit van hun producten. Qua materiaal, afwerking en design kan bijna geen enkele andere fabrikant Hammerhead evenaren.

Hamerhaailopen – hoge precisie dankzij gedraaide glijbanen en velden

Er wordt ons vaak gevraagd wat Hammerhead paintballlopen zo goed maakt en of ze echt zo nauwkeurig zijn als iedereen beweert. – Wij kunnen deze vraag met een volmondig JA beantwoorden. Niet voor niets behoren Hammerhead lopen al ruim 10 jaar tot onze absolute bestsellers op het gebied van tactische precisielopen. Vooral sluipschutters en spelers van lange geweren maken graag gebruik van deze lopen.

De treinen en velden zijn bijzonder. Je hoort vaak dat het weinig zin heeft om een draai te geven aan een ronde, ballistische paintballbal, maar dat klopt niet helemaal. Een paintball is gemaakt van een hard maar toch flexibel materiaal. Dit betekent dat het wordt vervormd door de versnellingskrachten die optreden bij het lanceren en daarom kortstondig de vorm aanneemt van een voetbal in plaats van die van een bol. De bewegingen en velden in de loop grijpen vervolgens in de schaal van de paintball en brengen deze in rotatie. Dit zorgt ervoor dat de bal met een hogere snelheid rond zijn eigen snelheid draait en zichzelf zo stabiliseert tijdens de vlucht.

Een korte Hammerhead-loop is net zo nauwkeurig als een gladde, lange loop…

De praktijk heeft uitgewezen dat Hammerhead-lopen je niet alleen in staat stellen een grotere precisie te bereiken, maar de facto ook je marker-opstelling veel korter maken. Door de verhoogde precisie van de lopen kun je bij games op korte of middellange afstanden eenvoudig kiezen voor een kortere opstelling met een Hammerhead loop en toch dezelfde nauwkeurigheid in het schotpatroon hebben als bij een gladde loop die aanzienlijk langer is.

Ter vergelijking kan men zeggen dat bijvoorbeeld een Hammerhead Shark Tooth-loop met een lengte van ca. 9" net zo nauwkeurig schiet als een gladde standaardloop met een lengte van 14-16 inch. Dit is een doorslaggevend voordeel, vooral bij het CQB-gebied .

Bij Hammerhead-lopen is munitie cruciaal.

De beste loop is slechts zo goed als de kogel die je gebruikt. Als je bereid bent rond de 100 euro te betalen voor een Hammerhead-loop, moet je achteraf niet besparen op munitie. Koop je een doos paintballs voor 25-30 euro, dan moet je rekening houden met een bijbehorend schotpatroon. Wij adviseren het gebruik van een goede beginnersverf of paintballs in het premium assortiment rond de 45-55 euro voor de Hammerhead-lopen . Dan haal je zeker het maximale uit je Hammerhead run.

Wanneer u de paintball voor hamerhaaien koopt, moet u er zeker op letten dat de schaal niet te zacht of broos is. Een middelharde schaal is optimaal . De treinen en velden en de middelpuntvliedende krachten die optreden tijdens de rotatie in de loop zouden er met grote waarschijnlijkheid voor zorgen dat een zeer broze toernooibal barst.

Een aanbeveling van ons is Artlife Commander of GI 3 Star Paint. First Strike Paintballs zijn ook geweldig voor Hammerhead-runs. Hiervoor zijn zelfs speciale lopen met een boring van .684 gemaakt, die exclusief voor First Strike Paintballs zijn ontwikkeld.

Hammerhead vs. Freak-vaten – de absolute non-plus-ultra!

Als je wilt, kun je qua prestaties nog een stap verder gaan. De combinatie van een precieze hamerhaailoop met de bijzonder effectieve acceleratie van een Smart Parts Freak Set resulteert in enorme mogelijkheden op het gebied van prestatie en precisie. Dit wordt mogelijk gemaakt door de zogenaamde Hammerhead Freak Adapter. Dit is de link tussen Smart Parts Freak Back en Hammerhead loop. Hij maakt van beide een zeer effectieve eenheid. Met de combinatie van Freak Back, HH Freak Adapter en Hammerhead loop kan vrijwel elke looplengte tussen 14" en 23" worden gemonteerd. Dit maakt deze lopen bruikbaar op vrijwel alle markermodellen.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.