KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
WASP Paintball- en airsoftgranaten – NIEUW
woensdag juni 27, 2018

Paintball Sports brengt de nieuwe WASP-granaten naar Duitsland

Opnieuw hielden we onze ogen open voor de nieuwste producthighlights voor u en kwamen we de opvolgergeneratie van de beproefde WASP-handgranaat tegen.

Dit nieuwe type trainingsapparatuur is oorspronkelijk ontwikkeld voor realistisch trainen op het gebied van politie en voor militaire trainingen. Tegelijkertijd hebben de producten ook gratis goedkeuring voor de civiele markt, wat ze bijzonder interessant maakt voor airsoftspelers en MagFed paintballers .

Bijna geen enkele andere trainingsgranaat biedt momenteel een vergelijkbaar, realistischer bedienings- en werkingsprincipe.

De WASP-granaten zijn momenteel verkrijgbaar in 3 typen. Wij leggen u uit wat er allemaal mogelijk is en waar de kleine, maar subtiele verschillen zitten.

Hoe werkt de WASP Grenade Gen.2 in de praktijk?

De functie wordt heel eenvoudig uitgelegd en de meeste geïnteresseerde klanten zullen er al mee bekend zijn, aangezien deze 1:1 gebaseerd is op het origineel. De granaat heeft een omhulsel van kunststof, dat afhankelijk van het model met verschillende inhoud is gevuld. Bovendien is er, zoals bij elke in de handel verkrijgbare granaat, een veiligheidsclip, ook wel tuimelaar genoemd, en een veiligheidsspeld die de granaat beschermt tegen onbedoelde ontsteking.

Om te ontploffen, houdt u de granaat eenvoudigweg stevig in uw hand en sluit u de veiligheidssluiting. Trek vervolgens met de andere hand de veiligheidsspeld eruit en gooi de granaat in de doelrichting. Nadat de granaat is losgelaten, wordt de beugel losgemaakt, waardoor het afvuurmechanisme vrijkomt. Na ongeveer 3-4 seconden ontploft de granaat in het doelgebied en geeft zijn lading af aan de omgeving.

De WASP Paintball-kleurengranaat – ROOD

Dit model is gevuld met een klein verfzakje. Wanneer de granaat ontploft, wordt de verf in een straal van maximaal 5 meter rond de bron van de explosie verdeeld, waardoor de doelen/spelers daar betrouwbaar worden gemarkeerd. Iedereen die verf heeft gekregen, wordt als geraakt beschouwd en wordt uit het spel/de oefening geëlimineerd.

De kleurvariant is uitstekend geschikt voor het identificeren van treffers, aangezien het de enige van de drie varianten is die een permanente treffermarkering achterlaat voor latere evaluatie.

De WASP Airsoft-granaat – ZWART

Dit model is gevuld met maar liefst 200 airsoftballen, ook wel BB's genoemd, die in een straal van maximaal 15 meter in alle richtingen worden verspreid als ze ontploffen. Dit model heeft een aanzienlijk grotere actieradius dan de kleurengranaat, maar laat geen kleurtreffers/markeringen achter op het doel die kunnen worden geëvalueerd. Bijzonder interessant is het stuitereffect, wat betekent dat de plastic balletjes terugveren op een harde ondergrond en zich in alle richtingen verspreiden. Hierdoor heeft deze granaat een zeer hoge spreiding en effect in het doelgebied.

De WASP BIO handgranaat – GROEN

Het BIO-model werkt in principe als de normale airsoft-granaat, maar deze versie is gevuld met erwten in plaats van 6 mm BB's. Deze ontbinden zeer snel in de natuur en zijn volledig biologisch afbreekbaar. Een schone oplossing voor iedereen die wil dat het biologisch afbreekbaar is, of voor degenen die op velden spelen waar alleen BIO BB's zijn toegestaan.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.