KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Virtue Paintballs – Zone-, Edge- en Ace Paintball-ballen
maandag juni 26, 2017

Virtue Paintballs – Een andere fabrikant betreedt de verfbranche!

Na Dye, Proto en HK Army betreedt een andere fabrikant die voorheen alleen apparatuur en accessoires produceerde nu met Virtue het grote podium van verffabrikanten. Paintballs zijn een zeer competitieve markt. Naast de grote merken zoals GI Sports, ProShar en Sterling, die paintballs als hoofdactiviteit produceren, proberen andere merken en fabrikanten altijd deze bedrijfstak te betreden. Nu is het de beurt aan Virtue en probeert hierin voet aan de grond te krijgen. zeer competitieve markt. Het startschot met de 3 types Zone, Edge en Ace ziet er in eerste instantie goed uit, maar kan de verf uiteindelijk ook de brede spelersmassa overtuigen?

Op dit punt willen we u een kort voorlopig overzicht geven van wat de drie soorten Virtue Paintballs inhouden, hoe ze verschillen en wat u kunt verwachten.

De voordelen van Virtue Paintballs in het algemeen

Het merk Virtue staat altijd bekend om twee dingen. innovatie en kwaliteit van hun producten. Nu begeeft Virtue zich voor het eerst op een gebied waar ze het wiel niet echt opnieuw kunnen uitvinden. Een paintball heeft altijd dezelfde structuur, dezelfde maat en de kleur van de vulling en de schaal wordt ook gespecificeerd in het toernooireglement. Toch zou Virtue Virtue niet zijn als ze ook hier niet met ideeën zouden komen om hun product, zoals zo vaak, te onderscheiden van andere fabrikanten en meerwaarde te creëren voor de klant.

Volgens eigen informatie heeft Virtue een speciale schaal voor zijn paintballs ontwikkeld waarmee de bal nog nauwkeuriger en zonder interferentie kan vliegen. Bovendien zou het speciale oppervlak minder wrijving in de loop moeten genereren, wat weer zou moeten leiden tot een hogere uittreed- en schietsnelheid. Dit leidt er weer toe dat de bal iets sneller het doel raakt en daar beter kan breken. Virtue stelt dat hun bal beter breekt dan veel andere paintballs, zelfs op zachte oppervlakken zoals opvulling en brede truien.

Een ander voordeel is dat de paintballs in de VS worden gemaakt. Uiteraard profiteren vooral Amerikaanse klanten hiervan, omdat de verf vers uit de binnenlandse fabriek komt, wat een aanzienlijk concurrentievoordeel met zich meebrengt in de vorm van een nog versere kwaliteit en zeer korte levertijden. Maar dit is ook een voordeel voor Duitse en Europese klanten. Omdat de meeste paintballs tegenwoordig in het Verre Oosten worden gemaakt en de levertijd van China naar Europa over zee nog steeds 6-8 weken bedraagt, kunnen de Virtue paintballs gemaakt in de VS ons slechts ongeveer 2 weken levertijd geven, veel sneller en frisser. .

Een ander kwaliteitskenmerk van de nieuwe Virtue paintballs is dat ze uitsluitend zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. Dit moet zorgen voor minder vervuiling in de paintballmarker en beschermt tevens de speelvelden. Alle Virtue Paintballs zijn 100% PEG. Andere merken gebruiken uit kostenoverwegingen vaak goedkopere visolie of andere oliebases, hier is dit niet het geval.

Virtue Zone Training Paintballs – Een goede keuze voor beginners en teams

De Virtue Zone Paint, die eigenlijk onder het dochtermerk Base wordt verkocht, is de goedkoopste verf van Virtue. Het wordt gekenmerkt door een wat stevigere schaal, die toch heel gemakkelijk breekt op de tegenstander. De vulling is heldergeel, maar kan gemakkelijk worden afgeveegd of uitgewassen. Wij raden deze paintballs vooral aan voor recreatieve spelers en voor teams die gezamenlijk trainen.

Virtue_Zone_Paintballs

Virtue Edge Premium Paintballs – middenklasse prijs en hoogwaardige prestaties

De Virtue Edge paintballs zijn de premium versie, de zogenaamde middenklasse paintball. Deugd heeft deze verf vrijwel alle eigenschappen gegeven van zijn high-end verf, alleen de kleur van de schaal is anders en de schaal is wat steviger. Dit maakt de Edge Paint vooral interessant voor toernooien die plaatsvinden bij koudere temperaturen. Deze bal breekt betrouwbaar op de tegenstander, maar niet tijdens het rennen.

Virtue_Edge_Paintballs

Virtue ACE High End Tournament Paintballs – De #1 keuze voor overwinning

Als je aan de top van het toernooiveld wilt spelen, moet je over de beste uitrusting beschikken. Virtue Ace paintballs hebben een speciale, zeer broze schaal en een heldere, stroperige vulling. Dit betekent dat elke treffer gegarandeerd een duidelijk zichtbare treffer is voor je tegenstander. Door het speciale productieproces is het traject van deze verf zeer nauwkeurig.

Virtue_ACE_Paintballs

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.