Instelbare precisieregelaar voor paintball HP-systemen (300-2000 PSI)

Einstellbarerer_Paintball_Niederdruck_Regulator-1 Einstellbarerer_Paintball_Niederdruck_Regulator_details Einstellbarerer_Paintball_Niederdruck_Regulator_details
SKU: 1514

89,95

Op voorraad
Product beschrijving

Traploos instelbare precisieregelaar voor luchtdruksystemen uit de paintball- en airsoft-sector. Deze regelaar wordt eenvoudig op de HP-regelaar van de paintball-luchtdrukfles geschroefd en kan vervolgens traploos worden afgesteld in het bereik van 300-2000 PSI. Hierdoor kunt u de uitgaande druk van uw ademautomaat onafhankelijk wijzigen en aanpassen aan de huidige omstandigheden op het veld.

De gewenste uitlaatdruk wordt traploos ingesteld met behulp van het grote handbediende instelwiel aan de zijkant van de regelaar. Het beste is om de regelaar helemaal vast te draaien en dan langzaam aan te draaien totdat de exact gewenste werkdruk is bereikt.

De actuele uitlaatdruk kan gemakkelijk worden afgelezen van de manometer aan de zijkant.

Uiteraard is de maximale uitlaatdruk altijd gekoppeld aan de maximale uitlaatdruk van de HD-regelaar die op het HD-systeem is geïnstalleerd. Als er bijvoorbeeld alleen de standaard werkdruk van 850 PSI uitkomt, kan de regelaar alleen worden afgesteld in het bereik van 300-850 PSI. Voor een optimaal gebruik raden we daarom aan om een hogedrukreg of SHP reg als basismodel op het HP-systeem te gebruiken.

De regelaar is bijvoorbeeld geschikt voor:

- Instellen van de markeringswerkdruk voor sluipschuttermarkeringen

- Instellen van de uitlaatdruk voor gebruik met en zonder systeem op afstand

- Verhoogde werkdruk bij gebruik van markeringen met een hogere vuursnelheid

- Aanpassing van de werkdruk aan de huidige buitentemperaturen voor betere markerprestaties